vrijdag 20 november 2015

Wie zoet is krijgt zoete haaksels

Joepie! Ik ben duidelijk heel lief geweest dit jaar! Want dit super leuke boekje Sweet crochet zat in mijn schoen! Wat weet de Sint toch goed wat ik wil hebben ;-)


Ik ben direct begonnen. Het boekje is wel in het engels en ik vind het soms een beetje onduidelijk maar het lukt. Dus: er volgt hier snel resultaat.

borduurpatronen haken, Gehaakt/ crochet, Geshopt, haken, sinterklaas, Studio Mojo, sweet crochet,

2 opmerkingen:

  1. Allemaal bedankt aan de heer Anderson voor het helpen met mijn winst en het mogelijk maken van mijn vijfde opname. Ik ben hier om een geweldige levensveranderende kans met je te delen. het wordt Bitcoin / Forex-handelsopties genoemd. het is een zeer lucratieve onderneming waarmee u in een week maar liefst $ 8.070 kunt verdienen met een initiële investering van slechts $ 500. Ik ben het levende bewijs van deze geweldige zakelijke kans. Als iemand geïnteresseerd is in handelen in bitcoin of een andere cryptocurrency en een succesvolle transactie wil zonder verlies, laat het de heer Anderson dan nu weten.
    Whatsapp: +447883246472
    E-mail: tdameritrade077@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste klant,
    Wat zijn uw financiële behoeften?
    Wij bieden grote en kleine franchise-investeringsleningen en persoonlijke leningen enz. Van 2.000 tot 250.000 euro of meer. Geen boetes voor vervroegde of te late aflossing. Krijg direct een korte en lange termijn lening om uw eigen bedrijf op te zetten en te genieten van de voordelen van uw eigen baas zijn.

    zakelijke ideeën met lage investering en hoge winst
    Supermarkt, fastfoodrestaurant
    Kledingwinkel en fitnesscentra
    Computertrainingscentrum enz.

    met een betaalbare rente van 2%
    Flexibel aflossen 1 tot 15 jaar looptijd
    Neem contact met ons op via e-mail: franchisecapitalcorps@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen