dinsdag 7 maart 2017

Gehaakt dekentje met stoere structuur en franjes (gratis patroon)

Ik heb een nieuwe favoriete haaksteek gevonden: vasten paarsgewijs! Het is een simpele steek maar zorgt voor een super mooie en stoere structuur. Ik maakte er een dekentje mee, maar volgende winter ga ik ook zeker een sjaal of col met deze steek maken. Het dekentje is perfect als babydeken maar ook heerlijk voor warme voeten op de bank ;-) Mijn deken is 78cm bij 112cm maar dit kun je uiteraard aanpassen aan jouw wens. Veel plezier weer!
babydeken, babykamer accessoire, Gehaakt, Gehaakt/ crochet, vasten paarsgewijs, Gratis patronen, handwerken, Julia haakgaren, Studio Mojo,  Zeeman,
Wat heb je nodig:
- 6 bollen Julia wol van de Zeeman in de kleur crème
- Haaknaald nr 7
- Kartonnetje van 18 cm breed om de franjes te maken
- Schaar
- Stopnaald om de draadjes weg te werken
- Eventueel een leren label. Ik bestelde de mijne bij mez11.nl
 
babydeken, babykamer accessoire, Gehaakt, Gehaakt/ crochet, vasten paarsgewijs, Gratis patronen, handwerken, Julia haakgaren, Studio Mojo,  Zeeman, Zo maak je het dekentje
Haak 101 lossen
Haak een vaste in de 2e losse van de naald. Steek de naald nogmaals in de 2e losse, haal een lus op, steek de naald in de 3e losse, haal een lus op (je hebt nu 3 lussen op je naald), haal de draad door de 3 lussen.
Steek de naald nogmaals in de 3e losse, haal een lus op, steek de naald in de 4e losse, haal een lus op, haal de draad door alle lussen.
Haak op dezelfde manier door tot het einde van de toer: dus de 4e en 5e samen haken, de 5e en 6e samenhaken, 6e en 7e samen haken, etc.
Eindig met een keerlosse, keer en herhaal bovenstaande toer. Vergeet de vaste aan het begin van de toer niet! 

Kortom: je gebruikt dus de haaksteek die je normaal gebruikt om te minderen: 2 vasten samen haken. Maar doordat je nu steeds start in de reeds gehaakte steek behoud je hetzelfde aantal steken. Tel anders af en toe even voor de zekerheid, het moeten er 100 zijn ;-)
 
Zorg dat je wat garen overhoudt om de franjes te maken. Om op een snelle manier touwtjes van dezelfde lengte te maken wikkel je de wol heel veel keer om het kartonnetje. Haal de wikkel van het kartonnetje en knip aan de boven- en onderkant door. Gebruik 2 draadjes voor 1 franje en maak deze met een tussenruimte van zo'n 3 cm aan de zijkanten van het deken.

babydeken, babykamer accessoire, Gehaakt, Gehaakt/ crochet, vasten paarsgewijs, Gratis patronen, handwerken, Julia haakgaren, Studio Mojo,  Zeeman,


babydeken, babykamer accessoire, Gehaakt, Gehaakt/ crochet, vasten paarsgewijs, Gratis patronen, handwerken, Julia haakgaren, Studio Mojo,  Zeeman,


294 opmerkingen:

  1. Gewoon echt supermooi! Ik ga een tochtje naar de Zeeman plannen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig dekentje met een stoere uitstraling. Het ziet er ingewikkelder uit, dan het in werkelijkheid is. Bedankt voor weer een gaaf haakidee.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een heel leuk idee!! Deze steek ga ik zeker eens proberen! Mooie deken, een evergreen die overal bij past.
    Groetjes, Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dank voor alle lieve woorden, dames! Zo leuk om te ontvangen en te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er geweldig uit! Ga ik ook proberen! Thx☺

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat vind ik altijd zo leuk om te horen!!! Dank voor je bericht! En veel haak-plezier!
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
    2. Hoi hoi ik wil heel graag deze woondeken maken maar dan in blokjes heb namelijk 3 kleuren ik ben een beginnende Haakster is deze patroon wat voor mij dan ?

      Verwijderen
    3. Jazeker! Ik heb inmiddels al meerdere beginnend haaksters gehoord die dit dekentje makkelijk te maken vonden. Gaat je dus vast ook lukken! En je kunt heel makkelijk van kleur wisselen door de keerlosse in de nieuwe kleur te haken en dan de nieuwe toer te starten. Heel veel plezier en laat me weten als je nog vragen hebt!
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
    4. ik zocht al een poosje naar een steek voor een lekker vest heb inmiddels een proeflapje gemaakt en het is goed te doen

      Verwijderen
    5. Hoi Diny,
      Dat klinkt heel goed! Ik ben heel benieuwd hoe het eruit gaat zien! Stuur je een foto als het af is?!
      Groeten,
      Saskia

      Verwijderen
  6. Ben druk bezig in hetzelfde garen het dekentje aan het breien.
    Plezant werk en een mooi resultaat met het garen.
    bedankt voor het patroontje
    Monique

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel leuk om te horen! Veel dank voor je bericht en nog veel maak-plezier!
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
    2. Welke maat haaknaald heb je gebruikt?

      Verwijderen
  7. Super leuk dekentje, ik haak nog niet zo lang, en dit is heel makkelijk :) Leuk om als kraamkado voor een vriendin van mij.
    Bedankt voor het delen! Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Super leuk zo'n persoonlijk kado! Veel plezier met maken en geven!

      Verwijderen
  8. Ik maak deze volgende week!
    Echt SUPERMOOI!!!
    Die maak ik voor een vriendin,... geslacht baby ken ik niet,... een idee hoe ik in twee kleurtjes kan werken? Fransjes zal ik er niet omheen doen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. In het antwoord van Studio Mojo 19 april 2017, lees ik over werken met kleurvakken schuin boven elkaar. Kan je daar eens een foto van tonen aub? Ik begrijp het niet zo goed. Veel dank.

      Verwijderen
  9. Super leuk om te horen!! Dank! En het patroon leent zich heel goed om bv strepen te haken. Of wat ik ook altijd mooi vind: 2/3 van 1 kleur en 1/3 van een andere kleur. Of een andere variant is met 4 (of meerdere) kleurvlakken schuin boven elkaar, maar dat geeft misschien wel wat uitdagingen bij de kleurwissels. Of een basic-deken met een mooie gekleurde rand. Of in dit mondriaan-jaar wat mooie mondriaanstrepen ....of maak ik de keuze nu te moeilijk? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    2. Het gekleurde randje lijkt me wel leuk,
      Maar ik ben geen superervaren haakster,... 😃

      Verwijderen
    3. Een rand van vasten rondom is het makkelijkste (1 of meerder toeren) en geeft een mooi effect. En misschien is het een geruststelling door te vertellen dat ook mijn haaksel nog meer dan eens tot stand komen door trail and error hoor ;-) Maar dat is juist het fijne aan haken: uithalen en opnieuw beginnen is altijd een optie. Het lukt je vast
      Groetjes,
      Saskia!

      Verwijderen
    4. Hoi Saskia,
      Ik ben druk bezig met mijn eerste deken. Voor het eerst houd ik een haaknaald vast en gaat best goed al zeg ik het zelf.
      Nu wil ik geen franjes, maar een rand van vasten rondom lijkt mij wel mooi.

      Hoe moet ik dat doen?
      Moet je dan rondom haken of kant voor kant?
      En hoe krijg je dan mooie hoekjes?

      Graag hoor ik van je
      Gr Mijke

      Verwijderen
    5. Hoi Mijke,
      Wat tof dat je met haken begonnen bent! Maar pas op hoor: het is verslavend ;-)
      Leuk dat je het dekentje aan het maken bent! Om een rand te haken kun je in één keer rondom haken (bv met vasten). Op de hoeken haak je 3 steken in de hoeksteek zodat de bocht niet om gaat krullen.
      En het fijne van haken is dat je makkelijk iets uit kunt halen. Je kunt dus nog proberen wat het effect is van verschillende steken of het aantal toeren.
      Veel plezier en laat het me weten als je nog vragen hebt!
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
    6. Hallo Saskia ik vind het dekentje supermooi maar een vraagje zijn de bollen van 50 gr of 100gr .
      Alvast bedankt

      Verwijderen
  10. Dank je wel voor het leuke patroon.
    Een vraag: eerst heb ik een gedeelte gehaakt met haaknaald 7. Dan kom ik met 101 (100na de eerste toer) nauwelijks aan de 90cm. Met haaknaald 8, ik haak niet strak, bereik ik bijna 1.00m. Hoe kan het dat jij met dit aantal toch op 112cm komt?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mmmm... ik heb mijn dekentje nog eens nageteld en gemeten maar kom echt op dit aantal en deze afmeting. En ik dacht altijd dat ik redelijk gemiddeld haakte (niet heel strak en ook niet los) maar misschien haak ik dan toch vrij los. Ik kan het verschil anders niet verklaren. Misschien is het idd een idee om met naalden 8 te haken en bv met 120 lossen te beginnen? Wel iets meer werk maar dan kom je hopelijk wel op de goede afmetingen. Idee?

      Verwijderen
    2. M'n reactie op jounantwoord is niet aangekomen zie ik. Schrijf ik 'm gewoon nog een keer :)
      Wat aardig dat je alles nog een keer hebt nageteld. De kleine (lees strakke)deken is klaar. Nu opnieuw begonnen en voor m'n gevoel valt de draad steeds van de naald zo los haak ik nu maar nu kom ik wel aan een grotere afmeting en komt het patroon mooier uit.
      Het is en blijft een prachtig patroon! Veel positieve reacties in m'n omgeving!

      Verwijderen
    3. Hoi Janneke, leuk dat je nog een berichtje terugschrijft en super om te horen dat het patroon zo in de smaak valt! Heel tof!
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
  11. Wat een superleuk deken! Ik vroeg mij af of er ook een patroon is van dat schattige konijntje:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! En de kids gebruiken het hier ook echt met heel veel plezier op de zondagochtend voor de tv!
      De knuffel is ook een van mijn verzinsels en maaksels. Ik wilde er nog kleertjes bij naaien maar ik verzin steeds andere projectjes ;-) Goed dat je me erop wijst! Ik zal het patroon binnenkort eens uitschrijven. Dan vind je het hier terug op de blog.

      Verwijderen
  12. Vraagje ik ben met die patroontje bezig en heb 101 lossen gehaakt met nld 5 2de toer nld 4.5 en ben nou bij mijn 3de toer maar het word een halve circel hoe kan dit?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heb je het aantal steken geteld? Misschien heb je per ongeluk toch geminderd? Het moeten er 100 zijn. Als je wel het goede aantal steken hebt zou ik gewoon even stug doorgaan. In het begin krult het werk nog maar als je lap groter wordt trekt dat wel weg.
      Veel succes!

      Verwijderen
  13. Hi, ik haak al enig jaren maar kan geen tekst uitleg volgen. Raar maar waar.
    Ik kijk gewoon op een haaktekening en ik kan dan wel een nieuwe haakpatroon leren haken.
    Helaas is uw uitleg in tekst, ik kan het moeilijk begrijpen :-s
    In uw uitleg stond: "Eindig met een keerlosse, keer en herhaal bovenstaande toer. "
    Wat bedoel je daar precies mee?

    Kan je mss een voorbeeldje geven of t anders uitleggen? Please?
    Ik zou je dankbaar zijn want het is een prachtpatroon!

    Greetz
    gwennie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Gwennie,
      Super leuk dat je het zo'n mooi patroon vindt. Dank je! En een tekening of schema zeggen soms idd meer dan woorden ;-) Ik heb daarom zojuist een klein haakschema toegevoegd aan bovenstaand bericht. Laat je me even weten of je er zo mee uit de voeten kan?
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
  14. Goedendag! Ik ga voor het allereerst haken, dus ik zal nog wat avonden zitten. Dit vind ik wel een prachtig patroon. Ik zou een beddensprei willen maken (200 x 220). Met af een toe een streep in de breedte. Met hoeveel steken moet ik dit dan opzetten? Ik ga naar de Zeeman voor Promo bollen (ik meen 650 m en 300 g). Hoeveel bollen zou ik dan nodig hebben? (ik krijg trouwens hulp van mijn zus, dus ik heb back up, haha!)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. O jeetje... dat is ook voor mij een ingewikkelde vraag hoor! ;-)
      Ik heb op internet gezocht naar de aangeraden naalddikte voor de promo-wol maar kon dit helaas niet vinden. Maar met de looplengte die je noemt ga ik er vanuit dat naald nr 7 (net als in mijn patroon) een mooi resultaat geeft.
      Ik ga er ook even van uit dat 200cm bedoeld is voor de breedte van je bed en mij lijkt het dan het mooiste om de strepen ook over de breedte van je bed te laten lopen. 112cm (101 lossen) x78cm uit het patroon moet dan worden 200x220. Volg je me nog... ;-) Omgerekend kom ik dan op een start van 181 lossen.
      Voor het aantal bollen kom ik dan op 1.500 gram. Dus 5 bollen Promo van 300 gr.
      Om zeker te weten of je afmetingen gaan kloppen kun je het beste een proeflapje haken. Je start dan bv met 31 lossen (30 voor het lapje en 1 keerlosse) en haakt 10 toeren van het patroon. De breedte van je lapje (dus de 30 steken) x6 moet dan op de gewenste 200cm komen. Klopt dit niet, start dan met iets minder of juist iets meer lossen.
      Heel veel plezier en succes en laat het me weten als je er niet uitkomt (of als het mooi wordt ;-)!
      Ciao,
      Saskia

      Verwijderen
    2. Geweldig! Bedankt voor het meedenken! Ik ga het allemaal proberen en testen en mocht er een eindresultaat komen, dan zal ik je een foto sturen. ;-) Gr Linda

      Verwijderen
  15. Ik vind dit een superleuk patroon maar helaas heeft zeeman niet de kleur die ik wil (okergeel).... heb je tips welk garen ik dan goed kan gebruiken? Wat is het effect als ik ander garen (dat wellicht dunner is) en dunnere naald gebruik?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! En in okergeel wordt het vast heel erg mooi.
      Bij het kiezen van een ander garen kijk ik altijd met name naar de looplengte in combinatie met het gewicht. Voor de Julia wol is dat 170 meter per 100 gram. De Phildar Looping lijkt me als alternatief heel geschikt of misschien Stylcraft Special Chuncky met een iets kleinere naald of een dubbele draad Stylcraft Special DK. Als je al een kleur in je hoofd hebt, kun je dat ook gewoon leidend laten zijn. Soms is het dan makkelijker om er een dubbele draad van te maken of de naalddikte aan te passen dan de goede combinatie van kleur en looplengte te vinden.
      Ik hoop dat ik je zo een beetje geholpen heb. Laat het me weten als je nog vragen hebt! En een resultaat vind ik natuurlijk ook altijd super leuk om te zien (via Instrgram bv).
      Groetjes en veel haak-plezier,
      Saskia

      Verwijderen
    2. Het effect van een dunnere naald is dat de structuur van de steek iets minder grof is. Ik heb dezelfde steek bv ook gebruikt bij een etui in katoen met naald 4:
      http://studiomojo.blogspot.nl/2017/04/haken-en-borduren-folklore-etui-gratis.html

      Verwijderen
  16. Mooi door zijn eenvoud !! Mijn dochter is zwanger dus even wachten wat het wordt en dan een kleurtje uitzoeken en haken maar !! Dank je wel voor het mooie patroon

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Gefeliciteerd met de komst van je kleinkind en dank voor je reactie en compliment! Veel haakplezier alvast!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi, wauw zo leuk! Ik haak altijd poppen en knuffels, ben sinds kort dekens aan het haken! Een paar vraagjes:
    hoe stop jij al je draden weg? En hoe ga jij verder aan je nieuwe bol wol? Oh en blijft het Julia wol mooi, of gaat het snel pluizen? Ik hoop dat je mijn vragen beantwoordt! Ga zo door je bent een favoriet van mij!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Lola,
      Dank je wel! Ik word er helemaal verlegen van! ;-) Super leuk om te horen! Mijn ervaring met de Julia wol is dat hij mooi blijft zolang je hem niet wast. Het dekentje op de foto wordt hier heel veel gebruikt en ziet er nog perfect uit. Een vestje dat ik eerder maakte met de Julia wol was na 3 keer wassen echt niet mooi meer.
      Voor het aanhechten van een nieuwe bol en het wegwerken van draadjes gebruik ik de meest simpele manier: ik start met de nieuwe draad, haak een paar steken, trek beide draden aan en leg er een dubbele knoop in. Als het lukt wissel ik van bol aan de zijkant van het werk. Dat valt het minst op, zeker als je er nog een rand omheen haakt. Als het dekentje klaar is steek ik met een stopnaald alle draadjes weg. Ik zorg wel voor redelijk lange draden, zodat ze er niet snel uitfloepen.
      Nogmaals dank je wel voor je leuke bericht en heel veel plezier met dekentjes haken!
      Als je nog vragen hebt: laat het me weten!
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
  19. haak je alleen onder het achterste draadje van V-tje of onder het hele V-tje?

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoeveel bollen zou ik nodig zijn met de royal van zeeman 100gram 241meter.
    Ik heb de nieuwe oker/mosterd geel gekocht en vind dit een erg geschikte steek voor een deken in die kleur. Ik heb nu 6 bollen in die oker/mosterdgeel en ook 2 grijze en 2 zwarte erbij gedaan. Dus totaal 10 bollen. Leek me wel stoer die kleuren erbij. Ikzou hem gaan haken op naald 6 enkel draads. Zou het genoeg zijn denk je?

    Alvast bedankt sandra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zou trouwens een deken voor op de bank willen maken. Ongeveer 120x150cm

      Verwijderen
    2. Hoi Sandra,
      Leuk dat je het deken wilt gaan maken!
      Een andere afmeting kiezen is inderdaad altijd ff rekenen. En met een ander garen en haaknaald is het ook voor mij een puzzel hoor ;-) Maar ik doe een poging: jouw afmeting van 120x150cm is qua oppervlakte ongeveer 2 keer zo groot als mijn deken (8.736 cm2 tov 18.000 cm2). Ik denk dat je dus al snel met het dubbele aantal bollen moet rekenen. Ik weet niet of je nog bij kunt kopen?
      Voor wat betreft het aantal steken waarmee je moet beginnen zou ik een proeflapje maken maar ik gok dat je met zo'n 150 steken moet beginnen om op een breedte van 150 cm te komen met naalden 6.
      Heel veel plezier en succes en laat het weten als je nog vragen hebt!
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
  21. Hoi Saskia,

    Wat een super gaaf kleed heb je gemaakt! Deze past echt geweldig in ons nieuwe huis straks!
    IK ben nu dus op zoek naar garen, maar ik twijfel of ik dan het effect krijg die jij hebt.

    Is de Eco Barbante 50gr van Hoooked vergelijkbaar met de garen die jij hebt gebruikt? Hier nog even voor de zekerheid de link: https://www.hoooked.nl/garen/eco-barbante/hoooked-eco-barbante-50g. Zo niet, welke kan ik dan wel het beste gebruiken?

    Alvast bedankt!

    Groetjes Sharita

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hoi Sharita,
    Wat super leuk dat je zo enthousiast bent over het kleed! Wij gebruiken het thuis ook nog steeds met veel plezier.
    En wat een tof garen van Hoooked. Ik kende de Brabante nog niet. Maar voor het kleed lijkt het garen me iets minder geschikt. Zowel qua looplengte als samenstelling. Ik denk namelijk dat het kleed heel zwaar gaat worden als je het met dit garen maakt. En dat is voor een kleed meestal niet zo prettig. Als alternatief voor de Julia wol adviseer ik eerder de Phil Looping (ook wol/acryl), Stylcraft special chunky, Drops Alaska (volledig wol) of Drops Nepal (Alpaca). Ik hoop dat hier iets voor je tussen zit.
    Heel veel plezier met maken en met jullie nieuwe huis! En laat het me weten als je nog vragen hebt!
    Groet,
    Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Super bedankt voor je snelle reactie en je goede advies!
      Ik heb mooie garen gevonden van Stylecraft Special Chunky in de kleur Parchment (#1218), ik denk dat deze redelijk in de richting komt van jouw kleed toch?
      Nu wil ik een groter kleed gaan maken om als sier (op een speelse/wat rommelige manier, zoals nu hip is) op de bank te leggen, zelf zat ik te denk aan 140cm x 200xcm. Wat is jouw advies daarin? Denk je dat dat te groot is of te klein? En hoe bereken ik dan hoeveel bollen benodigd zijn als ze een looplengte hebben van 295meter en een gewicht van 100gram? Op de site van Wolhuis staat een naalddikte aangegeven van 4, maar kan ik daar ook 7 voor gebruiken en wat is het verschil in resultaat dan?

      Sorry voor de vele vragen!!

      Verwijderen
    2. Nee joh! Ik help graag!
      De Stylcraft Special Chunky is super. Deze heeft op het label volgens mij een aanbevolen naalddikte van 6mm maar met de looplengte en deze steek kun je prima met naald 7mm haken. De afmetingen die je noemt zijn volgens mij heel tof voor een kleed. Wel groot, dus het wordt wel even een klusje ;-) Qua oppervlakte kom ik op 3,2x de afmetingen van mijn kleed. Dat betekent dus 19-20 bollen van 100 gram. En ik denk dat je met ongeveer 130 steken moet beginnen om een breedte van 1.40m te halen. Maar dat is altijd even proberen, want iedereen haakt anders.
      Kom je zo verder? Anders gewoon weer een bericht sturen hoor!
      Groeten,
      Saskia

      Verwijderen
  23. Hoi Saskia,

    dit word mijn eerste kleed voor op de bank. Ik wil graag een budget-kleed maken, dus ik dacht er aan om de Royal wol te gebruiken van 0,99 ct per bolletje van 100 gram van de Zeeman. Het kleed moet wel een beetje volume hebben, dus ik dacht dat 1.40 bij 1.60 een leuke maat was? Is dit haalbaar? En hoeveel bolletjes zal ik nodig hebben denk je? En blijf ik dan haken met een 7mm?

    Heb je toevallig ook een youtube kanaal waar ik de steken kan zien? Ik ben echt nog beginner!

    Groetjes Esmee

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Esmee,
      Super leuk dat je aan het kleed wilt beginnen! En als je de steek eenmaal in je vingers hebt dan haak het lekker snel.
      De Royal is dunner dan de Julia. Je moet je haaknaald hier dus op aanpassen. Je kunt het kleed met een enkele draad maken. De aanbevolen naalddikte is dan 4-5mm. Je krijgt dan een fijnere structuur dan het kleed op de foto. Je kunt ook met een dubbele draad gaan haken en naalddikte 9-10mm. Je kleed wordt dan grover.
      Als je je keuze hebt gemaakt kun je het beste een proeflapje haken van bv 30 steken en 20 toeren. Naast dat je even kunt oefenen met de steek kun je dan goed bepalen met hoeveel steken je moet beginnen om op de juiste afmetingen te komen. Ik gok dat je zo'n 15 bollen nodig gaat hebben voor deze afmeting maar dat is ook voor mij altijd een beetje een gok. Misschien kun je er beter een paar extra kopen en het bonnetje bewaren. Mijn ervaring is dat de Zeeman de onaangebroken bollen zonder problemen terugneemt.
      Ik hoop dat je er zo uitkomt en ik ben heel benieuwd hoe het kleed wordt. Stuur je me een foto als deze af is?
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
  24. Hallo Esmee,

    Is er ook een Engelse term voor vasten paarsgewijs? Ik heb het haken geleerd met Amerikaanse steken, dus voor mij zijn vasten, losse steken etc. een beetje verwarrend.
    Alvast dank!

    Groeten,
    Silvia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oeps, ik bedoel hallo Saskia!

      Verwijderen
    2. Oeps, ik bedoel hallo Saskia!

      Verwijderen
    3. ;-)
      Hoi Silvia,
      Ik ken helaas geen engelse term voor vasten paarsgewijs.
      Maar wat je eigenlijk doet is een vaste/single crochet(sc) in de 1e steek van de toer en daarna steeds 2sc together (dus de steek voor een decrease). Het enige verschil is dat je de 2sctog steeds begint in de reeds gehaakte steek. Steek 1 en 2 sctog, steek 2 en 3 sctog, steek 3 en 4 sctog, etc.
      Is het zo een beetje begrijpelijker geworden? Anders helpt het haakschema dat ik laatst toevoegde misschien nog?
      Veel plezier en laat het me weten als je er niet uitkomt.
      Groeten,
      Saskia

      Verwijderen
  25. Met behulp van je aanwijzingen, heb ik een proeflapje gemaakt. Toch eenvoudiger dan ik dacht, ik had het snel onder de knie. En wat een prachtige steek.

    Dank je wel voor je hulp en snelle reactie! Ik ga, net als veel reacties hierboven, een kleed voor op de bank maken.

    Groetjes,
    Silvia

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Heb deze steek gebruikt bij het haken van een woondeken met Royal garen van de Zeeman. Heel mooi geworden.
    Ook heb ik hem gebruikt voor het haken van kussens.
    Heb je de steek zelf bedacht? Ben hem nog nergens tegengekomen.
    Heel hartelijk bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Dank je wel voor je bericht! Dat klinkt super. En de steek staat in de haakbijbel. Super fijn boek om ideeën op te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hoi! Ik ben aan dit dekentje begonnen, maar telkens wordt mijn werk smaller. Ik doe nochtans wat er gezegd wordt. Ik start met 101 losse. In mijn volgende rij eindig ik met 95 steken? Ik heb het aan mijn schoonmoeder ook eens gevraagd (die niet zo’n beginner is zoals ik) en bij haar was het net hetzelfde probleem. Hoe kan dit?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Kim,
      De eerste toer is de moeilijkste. Hierbij sla je gemakkelijk een losse over. Misschien is het een idee om de eerste toer alleen vasten te haken. In de 2e toer kun je de steken dan duidelijker zien zodat je er niet zo makkelijk meer een overslaat. En vergeet de eerste vaste aan het begin van de toer niet!
      Ik hoop dat jij en je schoonmoeder er zo uitkomen!
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
  29. hoi ik heb een vrag aan jou heb je het patron heer oke van heel maal bat wel ik heb

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Rina, ik begrijp je berichtje niet. Kun je het nog een keer sturen?
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
  30. Hoi,ik ben ook begonnen met garen Julia, ik haak hem met haaknaald 8.
    Hij word prachtig al zeg ik zelf. Wou je even bedanken voor je goede uitleg en het mooie patroon.

    Groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Lisa,
      Wat super leuk om te horen! Heel leuk dit soort berichtjes!
      Veel plezier nog.
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
  31. Heeeii bij mij lukt het helaas niet.. ik krijg vtjes als ribbels..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk dat je me een mailtje gestuurd hebt? Die heb ik net beantwoord. Je hebt gewoon een hele nieuwe steek uitgevonden! ;-) Heel tof!

      Verwijderen
  32. mijn deken is nu af en moet iets met de zijkanten doen. maar wat?
    wat ik probeer: De zijkanten gaan golven. Hoe voorkom ik dit

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heb je al geprobeerd om wat minder steken te haken, bijvoorbeeld steeds 1 steek overslaan? Ik denk dat je het golven dan kunt voorkomen. Laat het me weten als het niet lukt, dan denk ik nog even met je mee.

      Verwijderen
  33. Hoi Saskia,
    Ik ben nu nog bezig met een ander dekentje op je blog, die met granietsteek (wat duurd t lang zeg, haha) maar zodra die af is ga ik deze maken voor hier beneden op de bank. Heerlijk!! Bedankt voor je leuke patronen, en ik volg je ook zeker op Ista

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Daniëlle,
      Leuk om te horen! Dank je! En ik zou ook altijd willen dat mijn handen 2x zo snel zouden kunnen haken en breien ;-)
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
    2. Pluist t niet? Ik heb je bij mn insta Getagd hoor!! 😁

      Verwijderen
    3. Leuk!! En het Julia garen pluist een klein beetje maar zolang je het dekentje niet wast blijft het mooi, is mijn ervaring.

      Verwijderen
  34. Hallo Saskia,
    Dit dekentje hoop ik te haken voor mijn nichtje. Zij verwacht haar eerste kindje. Met franjes heb ik nog niet zo veel ervaring, dus ik hoop dat dat goed gaat komen.
    Is het garen een beetje zacht, of kriebelt het erg?
    Verder wilde ik je even zeggen dat ik vind dat je ongelooflijk toegewijd en geduldig bent voor iedereen die vragen heeft over het dekentje. Wat ook de vraag is: jij zoekt het op. Dat vind ik bewonderenswaardig. Een heel groot compliment!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Wendy,
      Ik ga er helemaal van blozen ;-) Dank je wel! En ik vind het altijd heel erg leuk als iemand enthousiast is over mijn patroon en het wil maken. Dan help ik graag!
      Het Julia garen van de Zeeman is heerlijk zacht en kriebelt niet. En voor franjes maken staan er heel veel afbeeldingen en filmpjes op internet. Gewoon even googlen. En als je er niet uitkomt: dan weet je me te vinden!
      Groeten en fijne dag nog,
      Saskia

      Verwijderen
  35. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hoi Saskia... Ik ben bezig met een scheepjeswol... en lekker dikke naald (12) dus worst echt een stoer deken. Alleen... probleempje... Ik ga scheef... Ik zal we niet de eerste vaste pakken aan het begin....alleen zie ik echt niet waar ik dan wel moet starten aan het begin van de toer... Ik dacht ik plaats een foto, alleen daar dat hier niet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heb het uitgehaald... nu in de derde tour beginnen... maar weer 1 steek geminderd... moet ik niet in de 1e steek een dubbele haken dan?

      Verwijderen
    2. O hè! Balen dat het niet lukt! Hier nog een toelichting en wat tips. Hopelijk lukt het dan wel!

      Na de keerlosse haak je in de eerste steek eerst een vaste. Voor de volgende steek start je in dezelfde steek en deze haak je samen met de tweede steek van de toer (dus 1 en 2 samen). En zo verder. Misschien een idee om de steek op een proeflapje te proberen? Of andere tip: doe na het haken van de eerste en laatste steek van de toer een markeerder om deze steek. Dan weet je in de volgende toer precies wat de eerste en laatste steek is. Ik hoop dat het lukt. Mail me anders een foto!
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
  37. Is het de bedoeling dat je de toer ook eindigd met een vaste?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, dat is niet nodig. Alleen aan het begin van de toer.
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
  38. Céline-Maria Broeders30 december 2017 om 01:18

    Hoi Saskia,

    Hier een beginnend haakster welke al 100 steken heeft geprobeerd, maar niets resulteerde in een gewenste. Nu mijn eerste toer af, maar ik krijg zoals gewoonlijk een 'V', in welke draad moet ik dan insteken? Voorste, midden-achterste of onderlangs en beide?

    Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Voor de vasten paarsgewijs haak je in de hele steek, dus onder beide draden door. Heb je wel iets gehaakt waarin je moest minderen? Deze steek gebruik je hier ook. Alleen haak je niet steeds de volgende 2 steken samen, maar 1 reeds gehaakt steek en 1 volgende.
      Veel succes en laat het me weten als je nog vragen hebt!

      Verwijderen
  39. Hoi Saskia,

    Ook ik ben begonnen aan het dekentje. Ik heb eerst een proeflapje gemaakt. Nu valt het me op dat het lapje krom trekt aan de onderkant (waar de losse steken zitten). Hoe komt dit? Heb ik de losse misschien te strak gehaakt?

    Groetjes Liran

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Liran,
      Leuk dat je aan het dekentje begonnen bent!
      En als je nog wel hetzelfde aantal steken hebt als waarmee je begon, dan is je losse ketting inderdaad misschien te strak. Sommige haaksters gebruiken voor de losse ketting een haaknaald 1 maat groter dan de rest van het haakwerk. Dat kan helpen.
      Heel veel plezier en laat het me weten als je er nog niet uitkomt.
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
  40. Toevallig je blog gevonden. Je dekentje: Geweldig! Zo simpel met zo'n groots effect. Klasse! Ga ik zeker maken. Dank je wel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Rian,
      Dank voor je super leuke bericht! Veel plezier met maken!
      Groeten,
      Saskia

      Verwijderen
  41. Hoi Saskia
    Ook ik ben heel enthousiast over het dekentje. Maar op de foto lijkt het alsof het geen Julia wol is van Zeeman. Klopt dit? Groetjes Els

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Els, het is echt Julia wol van de Zeeman. Wel in een kleur (crème) die nu volgens mij uit het assortiment is. Op hun site kom ik de kleur in ieder geval niet meer tegen. Maar gelukkig genoeg andere mooie kleuren.
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
    2. Oké bedankt voor het reageren! Groetjes Els

      Verwijderen
  42. Hallo,Een prachtig dekentje ,vlug de wol gehaald en al bijna over de helft,maar ik heb een vraagje over het labeltje ga die niet af in de was ?
    Mvg

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Super leuk dat je het dekentje aan het maken bent! Ik heb mijn dekentje nog niet gewassen. Maar ik heb ook wel eens een leren label op een vestje genaaid. Als je ‘m stevig vastnaait blijft het wel zitten. Het label wordt wel anders na een paar keer wassen (beetje kreukelig) maar ik vind dat persoonlijk ook best mooi.
      Ander kun je het even verwijderen voordat je het wast.
      Veel plezier en succes!
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
  43. Ik heb hem af in de maat voor een lits jumeaux bed. Drie en halve maand verder en afgewerkt met kreeftsteek. Ben er superblij mee! Bedankt voor het simpele maar mooie patroon! Jammer dat je geen fotos kunt plaatsen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk dat je een berichtje plaatst en dat het deken af is! Ik weet niet of je instagramt? Want dan kun je me nog taggen als je een foto plaatst, dan zie ik de foto ook. Heel veel plezier met de deken!
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
  44. Ha Mojo. Wat een geweldige steek. Zeker voor een beginner heel goed te doen. Ik vraag me alleen af of je 1e toer altijd met even of oneven steken moet beginnen....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk te horen, dank je! En ik weet niet helemaal wat je bedoelt met een even of oneven steek. Voor je lossenketting maakt het in ieder geval niet uit of je met een even of een oneven aantal begint. En belangrijk is vooral dat je de toer begint met een enkele vaste. Heb ik zo je vraag beantwoord? Veel plezier nog met haken!
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
  45. Dank je wel Saskia voor je reactie. Wat ik eigenlijk bedoel (sorry voor mijn Jip en Janneke taal) is of de eerste rij oftwel de ketting of je die met een even of oneven aantal lussen moet starten. Dus bijv. starten met 100 of 101 lussen ��

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Leánie, ik ben dol op jip en Janneke! ;-) En het maakt bij deze steek niet uit met hoeveel steken je begint. 100 of 101 kan dus allebei. Makkelijk toch! Veel plezier!
      Groetjes.
      Saskia

      Verwijderen
  46. Hallo

    Wat een mooie deken. Ben echt nog maar beginner haker, maar wil heel graag een babydeken haken voor ons zoontje. Deze steek lijkt niet moeilijk. Hoop het te gaan proberen. Welke haaknaald is dit gehaakt, en zou ik het kunnen als beginnend haker ;)? Als je hem kleiner wil maken moet je dan minder lossen gebruiken? Ik wil hem gebruiken voor in de wagen of in de box. Lekker warm. Ben echt benieuwd of het mij gaat lukken. Ben al een poos op zoek naar een makkelijk patroon ;).

    Groetjes Nandine

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Nadine,
      Leuk dat je mijn blog gevonden hebt en dat je het dekentje wilt gaan maken. Ik heb al van veel beginnend haaksters begrepen dat ze het dekentje gemaakt hebben en dat ze het niet moeilijk vinden. Gewoon proberen zou ik dus zeggen ;-)
      Ik gebruikte haaknaald 7mm. En als je het dekentje in de wagen wilt gebruiken dan zou ik het inderdaad iets kleiner maken. Ik zou zeggen: start met 81 lossen, haak een paar naalden en meet of de breedte je bevalt.
      Als je gaat starten: veel plezier! En laat het weten als je nog vragen hebt.
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
  47. Dank je wel. Heb even op youtube gekeken. Lijkt makkelijk idd. Van de week even garen en haaknaald kopen en beginnen. Leuk kleurtje uitzoeken. Bedankt voor aantal lossen��.

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hallo

    Ik ben begonnen en ik ben al best ver :D. KLopt het dat het nog een beetje krom trekt in het begin? Trekt dat wel weer recht als je verder bent?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. In het begin krult het werkje inderdaad wel wat. Dat trekt als het goed is wel bij. En anders kun je het dekentje als het af is nog blocken (zoals met breiwerk wordt gedaan).
      Veel plezier nog.
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
  49. Heel leuk mijn dochter is zwanger van haar 5de kindje 😊ga hem zeker maken voor haar , dankjewel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Van harte en geen dank. Veel plezier met maken en geven!
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
  50. Ik heb nu 4 banen gedaan, maar het werk krult in een spiraal. Trekt dat nog weg of doe ik iets verkeerd?

    Groetjes, Manon

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Manon, ik weet natuurlijk niet precies hoe het eruit ziet, maar dat je werk na 4 toeren nog krult is niet zo gek. Als het dekentje groter wordt zou je het wel plat moeten kunnen leggen.
      Laat het me weten als je nog vragen hebt!
      Veel plezier nog.
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
  51. Hallo Saskia, bedankt voor de duidelijke beschrijving! Ik ben bezig met een dekentje. Ik gebruik wel een fijner garen met een kleinere naald waardoor ik langer bezig ben, desalniettemin wordt het heel mooi :-)

    Groetjes Inge

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Inge,
      Leuk dat je een berichtje stuurt! Heel veel plezier nog met maken en met het eindresultaat straks!
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
  52. Hele mooie deken! Ik denk dat ik de steek ga onthouden voor een volgende deken die ik ga maken.
    Bedankt voor het delen van het patroon.

    Groetjes,
    Renske

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Hoi
    Wat een leuke deken! Ik ben zwanger van ons eerste kindje en net begonnen met haken. Hij haakt lekker weg! Vraagje als ik bij de laatste toer ben doe ik dan nog steeds vaste paaragewijs of om af te sluiten een andere steek?
    Groetjes Lieke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Lieke,
      Sorry voor de trage reactie. Ik kijk niet zo vaak meer op mijn blog.
      Gefeliciteerd met je zwangerschap en super leuk dat je aan het haken geslagen bent!
      En om je vraag nog te beantwoorden: ik eindigde gewoon met een toer vaste paarsgewijs. Als je het mooi vindt (en de franjes bv weglaat) dan kun je nog rondom bv een toer vasten haken.
      Heel veel geluk straks met je kleintje en veel plezier van het dekentje!
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
  54. Hele leuke steek, werk er graag mee! Dank je voor het delen.


    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Geen dank! Ik vind het alleen maar leuk dat zoveel mensen plezier hebben van het patroon!
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
  55. Hoi..hoi....ik heb een vraag over de afmeting. Welke afmeting is de breedte en welke de hoogte? 78 cm breed en 112 cm lang of juist andersom? Bedankt alvast

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. 78cm is inderdaad de breedte en 112cm de hoogte.
      Groetjes,
      Saskia

      Verwijderen
  56. Super leuke steek, ik heb al 2 dekentjes ermee gemaakt en ben nog met een derde bezig 😊

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel voor je bericht. Wat super leuk om te horen!! Haak se!

      Verwijderen
  57. Hoi,ook ik heb je dekentje gevonden op pinterest.Echt super leuk dus ga het proberen.Alleen even een vraagjehoe bevestig je de franjes?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Super leuk! Ik kan je een beschrijving geven, maar veel makkelijker is het volgens mij om een filmpje te kijken. Bv deze: https://www.youtube.com/watch?v=Czbr70FlJ1s
      Veel plezier!

      Verwijderen
  58. Heel mooi en een mooie structuur ik ben ook begonnen aan een babydekentje en het gaat vlot vooruit bedankt voor het patroon

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Bedankt voor het patroon. Ik ben woondeken aan het maken met Saskiawol van de Wibra in de mintkleur met naald 6 en het wordt prachtig!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je me een berichtje stuurt! En super dat de deken zo mooi wordt!

      Verwijderen
  60. Hey kun je dit super leuke en mooie dekentje ook bestellen???

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Hey kun je dit super leuke,mooie dekentje ook bestellen???

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Wat een prachtig dekentje en patroon! Ik ben hem nu ook aan het haken! Heeft u de fransjes aan de lange lang? (112cm) groetjes Naomi

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Super patroon ik haak nog niet zo lang en patroon lezen Is heel erg moeilijk voor mij ( door mijn autisme en dyslectische)
    Maar het lukt goed en vindt hem super om te haken ��
    Ik heb alleen 151 steken opgezet met haaknaald 7
    Wil de deken iets groter maken voor mijn zoontje
    Groetjes maris


    BeantwoordenVerwijderen
  64. Wat een geweldig patroon. Ik ben net begonnen met haken. Dit is super om mee te beginnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Heerlijke haaksteek. Dank voor het patroon!
    Heb er een Stoere kussenhoes mee gemaakt met 2 bollen Zeeman-Daphne, haaknaald 8, en voor de achterkant een stukje van een fleecedekentje gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Ik ben van plan om met dezelfde wol en dezelfde steek dit dekentje ook te maken! ik heb alleen een vraag, ben je begonnen met de korte zijde of de lange zijde? wat ik bedoel is, zijn de strepen horizontaal of verticaal op een rechthoek? bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Ik woon in Nederland en ben vandaag een gelukkige vrouw? Ik zei tegen mezelf dat elke kredietverstrekker die mijn leven en dat van mijn gezin zou kunnen veranderen, iedereen die op zoek is naar een lening, naar Hen zal verwijzen. Als u een lening nodig heeft en u bent 100% zeker dat u de lening terugbetaalt, neem dan contact met hen op en vertel hen dat mevrouw Faye u naar hen heeft verwezen. sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Ik woon in Nederland en ben vandaag een gelukkige vrouw? Ik zei tegen mezelf dat elke kredietverstrekker die mijn leven en dat van mijn gezin zou kunnen veranderen, iedereen die op zoek is naar een lening, naar Hen zal verwijzen. Als u een lening nodig heeft en u bent 100% zeker dat u de lening terugbetaalt, neem dan contact met hen op en vertel hen dat mevrouw Faye u naar hen heeft verwezen. sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Wellicht zie je deze berichtjes niet meer maar ik doen een poging 😉

    Ik heb nu bijna 5 bollen op. Maar mijn deken is breder dan hoog.
    Dat lijkt me ook logisch met 101steken.
    Als ik 6 bollen gebruik dan is de deken niet hoor genoeg.
    Draaien we de deken uiteindelijk als je de deken gaat gebruiken?
    Dan zou het een normale deken zijn qua model 😉
    Hoor het graag.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Goedendag, heeft u een lening nodig om uw bedrijf of uitbreidingsvoorstel te starten? een lening om uw rekeningen te betalen? Wij bieden hier alle soorten leningen aan met 2% rente. contact e-mail: lapofunding960@gmail.com WHATSAPP +1 (254) 354-4300

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Goedendag, heeft u een lening nodig om uw bedrijf of uitbreidingsvoorstel te starten? een lening om uw rekeningen te betalen? Wij bieden hier alle soorten leningen aan met 2% rente. contact e-mail: lapofunding960@gmail.com WHATSAPP +1 (254) 354-4300

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Hoi, wat zijn de afmetingen van dit dekentje?

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Allemaal bedankt aan de heer Anderson voor het helpen met mijn winst en het mogelijk maken van mijn vijfde opname. Ik ben hier om een geweldige levensveranderende kans met je te delen. het wordt Bitcoin / Forex-handelsopties genoemd. het is een zeer lucratieve onderneming waarmee u in een week maar liefst $ 8.070 kunt verdienen met een initiële investering van slechts $ 500. Ik ben het levende bewijs van deze geweldige zakelijke kans. Als iemand geïnteresseerd is in handelen in bitcoin of een andere cryptocurrency en een succesvolle transactie wil zonder verlies, laat het de heer Anderson dan nu weten.
    Whatsapp: +447883246472
    E-mail: tdameritrade077@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Het is vandaag precies 5 jaar dat heer Bubuza me heeft geholpen mijn ex-vriend terug te krijgen met zijn betovering en we zijn gelukkig getrouwd en hebben twee kinderen, ik wil heer Bubuza gewoon weer waarderen en ik zal hem blijven bedanken voor het helpen me de liefde van mijn leven terug, deze man is een God op aarde. Vijf jaar geleden gedroeg mijn vriend, die nu mijn man is, zich misdragen, zonder reden vertelde hij me dat het uit was tussen ons, ik was diepbedroefd, ik huilde de hele nacht op zoek naar hulp. Mijn vriend vertelde me hoe heer Bubuza haar huwelijk herstelde, dus nam ik contact met hem op en hij beloofde mij ook te helpen met zijn betovering, ik deed wat hij opdroeg en ik kreeg het resultaat 16 uur nadat de betovering was uitgesproken. vergeef en accepteer hem terug. Ben je emotioneel down? Bedriegt je partner je? Neem nu contact op met lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website: https://lordbubuzamiraculouswork.com ....

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Net naar de zeeman geweest. Ga dit dekentje iets kleiner maken voor mijn kleinzoon. Wat een leuke makkelijke steek! Het gaareen mooi okergeel dekentje worden.

    BeantwoordenVerwijderen

  76. Hallo allemaal, ik wil snel deze ongelooflijke recensie geven over het winnen van mijn loterij, voordat ik mijn grote lotto won, werkte ik in het Mercy Medical Center in Springfield, Massachusetts. ik heb 32 jaar in de patiëntenzorg gewerkt en er was niets om aan te tonen, terwijl ik aan het werk was, bleef ik Loterij spelen in de hoop en gelovend dat ik op een dag de loterij zou winnen en een luchtkasteel zou hebben, maar voor die tijd had ik speelde loterij bij verschillende gelegenheden maar geen overwinning, ik besloot iets nieuws te proberen door verder te gaan dan fysiek, ik las over Dr Ilekhojie hoe hij mensen hielp de loterij te winnen, ik nam contact met hem op en probeerde het, hij deed een lotto winnende spreuk voor me en gaf me dan het winnende nummer om te spelen, ik was er niet zeker van, maar ik probeerde het gewoon, zie, het was als een magie dat ik de loterij won met de nummers die hij me gaf. Dr Ilekhojie is echt betrouwbaar en betrouwbaar, ik deel dit met jullie die het zo moeilijk hebben gevonden om de loterij te winnen, Dr Ilekhojie kan je helpen winnen. hier is zijn info" E-mail: gethelp05@gmail.com WhatsApp: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Lord Bubuza heeft mijn huwelijk 11 jaar geleden gered met zijn spreuk. Mijn man vroeg een scheiding aan en het was erg gênant, beschamend en hartverscheurend. Ik begon hulp te zoeken op internet toen ik verschillende getuigenissen zag waarin mensen Lord Bubuza waardeerden voor het helpen herstellen van hun relatie, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 om hulp en hij reageerde en beloofde me te helpen mijn huwelijk te herstellen met zijn betovering. Ik deed wat hij me had opgedragen en een paar uur later kwam mijn man terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Hij annuleerde de scheiding en het is nu 11 jaar en we zijn nog steeds gelukkig getrouwd. Ik zal Lord Bubuza blijven waarderen omdat hij een God op aarde is. Hij kan jou ook helpen. Neem contact met hem op via e-mail:: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website: https://lordbubuzamiraculouswork.com

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Mijn man en ik zijn nu ongeveer 7 jaar getrouwd. We waren gelukkig getrouwd met twee kinderen, een jongen en een meisje. 3 maanden geleden begon ik vreemd gedrag van hem op te merken en een paar weken later kwam ik erachter dat mijn man iemand ziet. Hij kwam laat thuis van zijn werk, hij geeft nauwelijks meer om mij of de kinderen. Soms gaat hij uit en komt hij zelfs 2-3 dagen niet thuis. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen, maar het mocht niet baten. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Toen ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een website tegen die suggereerde dat Dr. Simon kan helpen bij het oplossen van huwelijksproblemen, het herstellen van verbroken relaties enzovoort. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij deed een spreuk voor mij. Twee dagen later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor het onrecht dat hij had gedaan en beloofde het nooit meer te doen. Sindsdien is alles weer normaal. Mijn familie en ik leven weer gelukkig samen. Allemaal dankzij Dr Simon. Als je een spreukgebruiker nodig hebt die een spreuk kan uitspreken die echt werkt, raad ik je aan contact met hem op te nemen. Hij zal je niet teleurstellen. Dit is zijn e-mail: drsimon1264@gmail.com +2349050624742

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Ik wil heer Bubuza keer op keer bedanken voor zijn hulp met zijn betovering om de Powerball-jackpot van $ 169 miljoen ($ 168.500.000) te winnen. Mijn naam is William Kruger, ik kwam verschillende getuigenissen tegen van mensen die heer Bubuza bedankten voor het helpen winnen van een loterij, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem hoe lang ik al speel en probeer een loterij te winnen zonder geluk reageerde heer Bubuza en beloofde me te helpen met zijn spreuk om ook een loterij te winnen. Nadat hij de spreuk had uitgesproken, gaf hij me een lotnummer en vertelde me hoe en waar ik de loterij moest spelen. Ik deed wat hij opdroeg en zie, ik werd een jackpotwinnaar van $ 169 miljoen dollar ($ 168.500.000). Ik kan maar niet stoppen Lord Bubuza te bedanken, zoek je een lening? Bent u failliet en heeft u financiële hulp nodig? Je kunt ook een loterijwinnaar zijn. Neem contact op met lord Bubuza voor hulp bij het winnen van een loterij via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website: https://lordbubuzamiraculouswork.com

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Ik had nooit gedacht dat ik miljonair zou worden door een loterij te winnen, maar Lord Bubuza heeft het voor mij mogelijk gemaakt. Deze man is een God op aarde, ik heb jaren in de loterij gespeeld zonder te winnen, dus ik sprak met mijn vriend die massaal won en hij vertelde hoe heer Bubuza hem het winnende nummer gaf. Ik nam onmiddellijk contact op met heer Bubuza om hulp te zoeken en hij reageerde. Hij zei dat er een lezing moet worden gedaan, waarna een spreuk zal worden uitgesproken en hij me het winnende nummer van de loterij zal geven. Ik deed wat hij opdroeg en de spreuk werd uitgesproken, heer Bubuza gaf me wat cijfers en vertelde me wanneer en waar ik de loterij moest spelen die ik deed en zie, ik won $ 562.600.000 miljoen. Ik ben vandaag een miljonair met de hulp van de heer Bubuza-spreuk en het winnende nummer. Laten we armoede uitroeien, ik leg dit getuigenis af omdat Lord Bubuza een grote PSYCHISCHE is. Neem contact met hem op voor hulp om een loterij te winnen via WhatsApp/bel/sms: +1 984 240 7211 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Zoveel mensen hebben me zo vaak gevraagd hoe ik een loterij heb gewonnen. Ik heb de loterij van $ 835.400.000 miljoen kunnen winnen met de hulp van Lord Bubuza. Ik nam contact op met heer Bubuza voor hulp om een loterij te winnen toen alle hoop verloren was, ik was niet langer comfortabel met mijn manier van leven, ik was failliet en geen enkele firma was bereid me een lening te geven. Lord Bubuza vertelde me dat hij een spreuk zal uitspreken en me een winnend nummer zal geven, ik dacht dat hij een grapje maakte. Ik deed wat hij opdroeg en na het uitspreken van de spreuk gaf hij me een lotnummer en vertelde me hoe en wanneer ik de loterij moest spelen. Ik volg zijn instructies en zie, ik heb een loterij van $ 835.400.000 dollar gewonnen. Lord Bubuza is een God op aarde. Door hem ben ik vandaag miljonair. Neem voor hulp contact met hem op via whatsapp/bel/sms: +1 984 240 7211 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Lord Bubuza is een genie, ik was aan het zoeken op internet toen ik een reeks getuigenissen zag van mensen die Lord Bubuza bedankten voor het helpen met zijn betovering, sommigen bedankten hem voor het herstellen van hun relatie/huwelijk, anderen waardeerden hem voor het gebruik van zijn betovering om hun echtscheiding te annuleren ETC. Ik nam contact met hem op voor hulp om een loterij te winnen via WhatsApp: +1 984 240 7211. Hij antwoordde, ik deed wat hij me opdroeg en nadat de spreuk was uitgesproken, gaf Lord Bubuza me een winnend nummer en zei dat ik de loterij moest gaan spelen met het aantal dat ik deed en zie, ik won $ 1 miljoen dollar ($ 1.000.000 dollar). Mijn leven is een getuigenis. Neem ook contact met hem op voor uw winnende nummer via WhatsApp/bel/sms: +1 984 240 7211 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Ik ontmoette een krachtige spreukgieter genaamd Dr Ilekhojie, hij is echt, eerlijk en oprecht. Hij heeft me geholpen mijn geliefde terug te krijgen, er is geen slecht of negatief effect. De verzoeningsspreuk heeft mij en Dante herenigd. Het werkte na drie dagen precies zoals hij had beloofd. Dante kwam bij me terug, verontschuldigde zich voor het vertrek en nu zijn we weer samen en net zo gelukkig als altijd... Ik zal iedereen aanmoedigen en aanbevelen om contact op te nemen met Dr Ilekhojie en hem om hulp te vragen. Vertel hem gewoon uw situatie en hij zal u helpen ... Hier zijn contactpersoon ... WhatsApp hem: +2348147400259, e-mail hem op: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Mijn vriend zei dat hij onze relatie beu was en een breuk nodig had, hij begon me te mijden, zijn houding doodde me langzaam, dus ik deed onderzoek op internet om hulp te zoeken. Daar zag ik getuigenissen van hoe heer Bubuza koppels hielp herenigen met zijn spreuk en hoe hij loterij-winnende nummers aan mensen gaf en hen hielp een loterij te winnen, dus ik stuurde hem onmiddellijk een WhatsApp: +1 984 240 7211 om hulp te zoeken. Hij heeft geantwoord. Hij beloofde me te helpen mijn vriend terug te krijgen met zijn spreuk, ik deed wat hij zei en hij sprak de spreuk uit. Het was als een droom, want 16 uur nadat de betovering was uitgesproken, kwam mijn vriend terug en smeekte me op zijn knieën om hem te vergeven en hem terug te accepteren. Ik ben zo opgewonden en nu geloof ik dat Lord Bubuza een God op aarde is. Ben je hart gebroken? Heb je hulp nodig om een loterij te winnen? Neem contact op met Lord Bubuza via WhatsApp: +1 984 240 7211 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Je hoeft niet te wachten tot ze bij je terugkomen, als je van ze houdt en zoveel om ze geeft, neem dan contact op met Dr. Sacre voor hulp om je geliefde of ex-geliefde terug te brengen die het uitmaakte, als je van ze houdt, dat wil zeggen geen egoïsme ze houden eerder van je misschien was het een klein misverstand dat een probleem in je relatie veroorzaakte, Dr Sacre bracht mijn ex-man terug en vandaag zijn we één grote gelukkige familie, hij houdt van koester onze familie hij is gestopt met vreemdgaan via Dr Sacre hulp , Dr Sacre is de beste spreukgebruiker om mee te praten, hij geeft je het beste advies en helpt je om je relatie met je partner te herstellen via de onderstaande details
    E-mailadres: sacretempleofpower@gmail.com
    WhatsApp of bel: +2349076034359
    Ik deel dit om anderen te helpen en heeft anderen geholpen door hun getuigenis

    mevrouw Claudia Michalski

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Hoeveel steken moet ij opzetten als ik het net haaknaald 5 wil maken?

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Je hoeft niet te wachten tot ze bij je terugkomen, als je van ze houdt en zoveel om ze geeft, neem dan contact op met Dr. Sacre voor hulp om je geliefde of ex-geliefde terug te brengen die het uitmaakte, als je van ze houdt, dat wil zeggen geen egoïsme ze houden eerder van je misschien was het een klein misverstand dat een probleem in je relatie veroorzaakte, Dr Sacre bracht mijn ex-man terug en vandaag zijn we één grote gelukkige familie, hij houdt van koester onze familie hij is gestopt met vreemdgaan via Dr Sacre hulp , Dr Sacre is de beste spreukgebruiker om mee te praten, hij geeft je het beste advies en helpt je om je relatie met je partner te herstellen via de onderstaande details
    E-mailadres: sacretempleofpower@gmail.com
    WhatsApp of bel: +2349076034359
    Ik deel dit om anderen te helpen en heeft anderen hulp gekregen door hun getuigenis

    mevrouw Claudia Michalski

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Ik heb $ 739.342.000 miljoen dollar gewonnen met de hulp van lord Bubuza winnende nummers, ik speel al jaren loterijspellen en ik heb nooit geluk gehad, maar mijn vriend op kantoor won 496.800.000 miljoen dollar en nam ontslag, dus ik smeek hem om hulp en hij zei dat heer Bubuza zijn overwinning voorspelde na het uitspreken van een spreuk en hem het winnende nummer gaf om te spelen en hij won, dus sprak ik met heer Bubuza op WhatsApp: +1 984 240 7211 voor hulp. Hij antwoordde en zei dat er een lezing moest worden gedaan en een spreuk moest worden gebruikt om mijn ZES winnende nummers te onthullen, ik gaf zijn vereisten voor het uitspreken van de spreuk. Nadat hij de spreuk had uitgesproken, gaf hij me ZES nummers en vertelde me waar en wanneer ik moest spelen. Ik deed wat me was opgedragen en 24 uur later kreeg ik een telefoontje dat ik $ 739.342.000 miljoen dollar had gewonnen, ik dacht dat het een grap was totdat het bedrag op mijn bankrekening stond. Is dit niet verbazingwekkend? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 984 240 7211 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Ik ben Helena Leon uit Belgie, mijn man en ik en mijn man zijn al meer dan 10 jaar getrouwd. We leerden elkaar kennen toen ik 20 was en hij 24. We hebben emotioneel veel meegemaakt samen. Er waren verschillende enorme gevechten en pijnlijke situaties in ons huwelijk. Uit het niets begon mijn man een echtscheidingsgesprek over mij, ik was blind! Ik zag het niet aankomen, ik herkende de tekenen niet. Hij vindt me niet langer seksueel aantrekkelijk. Ik kon het niet helpen, maar huilde de hele tijd omdat ik extreem gekwetst was. Ik was helemaal depressief totdat ik Dr ISIKOLO de spreukgebruiker uit Afrika vond waar iedereen het online over had en ik contact met hem opnam voor een liefdesreüniespreuk. Tijdens ons gesprek verzekerde hij me dat hij mijn man binnen 48 uur terug zou brengen zodra ik aan het proces voldeed. Voor mij leek het onmogelijk. Je zult niet geloven dat mijn man onmiddellijk na 48 uur belde en me smeekte om te vergeten wat hij zei over de scheiding. Ik was helemaal verbaasd. Nu houdt mijn man veel meer van me dan voorheen. U kunt ook contact met hem opnemen als u problemen heeft met uw huwelijk of relatie. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Ik word elke dag wakker met een glimlach op mijn gezicht en lof zingend voor deze krachtige spreukgebruiker, Dr. Isikolo genaamd, die me een groot plezier heeft gedaan door mijn relatie te redden van een breuk. Ik dacht altijd dat ik een perfecte relatie had, totdat mijn minnaar laat thuis kwam en hij me elke dag verschillende excuses gaf, toen besloot ik hem goed in de gaten te houden en ontdekte ik dat hij een affaire had met een ander meisje. Mijn hart was gebroken omdat ik hem zo vertrouwde en wetende dat hij een geheime relatie heeft, doet me dat veel pijn en hij besteedde langer aandacht aan me of toonde me liefde. Voordat ik het weet, verliet hij me voor het meisje en ik zat in een diepe puinhoop hem te verliezen aan een andere vrouw. Maar ik dank iedereen die de contactgegevens van Dr. Isikolo op internet heeft geplaatst, want daardoor heb ik contact kunnen opnemen met Dr. Isikolo en hij heeft me geholpen hem binnen 48 uur terug te krijgen en vandaag is mijn relatie hersteld met liefde en meer romantiek dan ooit eerder. Als je een relatie of huwelijksstress hebt, zal ik je een plezier doen door de contactgegevens van Dr. Ben te laten vallen, die via e-mail zijn: isikolosolutionhome@gmail.com of je kunt hem ook Whatsapp/Viber op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Lord Bubuza is als een God op aarde, ik heb de reden gezien en ervaren waarom mensen hem een God op aarde noemen, ik heb nooit geloofd dat mannen zoals hij bestonden. Ik nam contact op met Lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 984 240 7211 om een loterij te winnen na het lezen van verschillende getuigenissen op internet over hoe hij loterijwinst voorspelde en winnende nummers aan mensen gaf om te spelen en ze wonnen. Hij antwoordde en zei dat hij een spreuk zou uitspreken om mijn winst te voorspellen, ik gaf zijn vereisten en deed wat hij opdroeg. Nadat hij de spreuk had uitgesproken, gaf hij me wat cijfers en een loterijwebsite waar ik het loterijspel kon spelen. Nadat ik had gespeeld zoals hij had opgedragen, won ik $781.999.000 Euro. Deze man heeft mijn leven mooi gemaakt met zijn winnende lotnummer. Ik heb mezelf gezworen dat ik zal getuigen van zijn wonderbaarlijke betovering om mij miljonair te maken. Neem contact op met lord Bubuza via WhatsApp:: +1 984 240 7211 of e-mail:: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Ik ontdekte dat mijn vrouw 7 maanden na ons huwelijk vreemdging, ik begon me af te vragen waarom ze me bedroog met haar ex-vriendje. Ze vroeg een echtscheiding aan en verliet het huis. Ik riep mijn vriend om hulp omdat ik haar niet aan hem kwijt wilde. Mijn vriend vertelde me hoe heer Bubuza zijn relatie met zijn betovering herstelde na 2 jaar uiteenvallen, dus ik sprak met heer Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 984 240 7211. Hij antwoordde en zei dat mijn vrouw op haar knieën bij me zou komen smeken voor vergeving. Ik deed wat hij opdroeg. Het was precies 24 uur nadat heer Bubuza klaar was met het uitspreken van de spreuk en mijn vrouw begon me te bellen en me te smeken om te vergeven en haar terug te accepteren. We zijn nu gelukkig samen. Lord Bubuza is een GOD op aarde, hij heeft met zijn betovering geluk in ons huis gebracht. Ben je diepbedroefd? Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 984 240 7211 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Mijn naam is Berline Abdul. Ik voel me vandaag zo blij vanwege de hulp die DR ISIKOLO mij heeft gegeven om mijn man terug te krijgen. Ik ben 6 jaar getrouwd en het was zo verschrikkelijk omdat mijn man me bedroog en wilde scheiden. Maar toen ik DR ISIKOLO op internet tegenkwam, gepost door veel mensen. ik besloot contact met hem op te nemen en ik legde hem mijn situatie uit en zocht toen zijn hulp, maar tot mijn grootste verbazing vertelde hij me dat hij me zou helpen met mijn zaak, want er is geen probleem zonder een oplossing. hij vertelde me wat ik moest doen en hij werkte voor mij en mijn man keerde na 2 dagen terug naar u, zoals hij beloofd had. Hier vier ik het omdat mijn man weer thuis is en echt geniet van mijn huwelijk en wat een geweldig feest. Ik zal blijven getuigen op internet omdat DR ISIKOLO echt een helper is die God heeft gestuurd om ons allemaal te helpen. Neem nu contact op met DR ISIKOLO als u voor uitdagingen in uw relatieleven staat. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Help me DR ISIKOLO te vieren voor zijn grote hulp. Mijn naam is Laura Ivano en ik ben een van die mensen die zeiden dat ik nooit een paranormaal begaafde of goochelaar of wat dan ook zou bellen om me te helpen met mijn problemen - en al helemaal niet met mijn liefdesproblemen, maar ik bereikte het punt waarop ik wist dat ik wat nodig had begeleiding, en ik ben zo blij dat ik deze man heb gevonden die Dr Isikolo heet. Toen ik bijna David verloor in een van onze stomme ruzies en constante ruzies (hij maakte het uit met mij), dacht ik dat ik alles had verloren. ik huil de hele dag en denk dat hij nooit meer bij me terug zal komen. ik heb zoveel getuigenissen gelezen over de liefdesspreuk van Dr. Isikolo, hoe hij helpt om zijn ex-minnaar terug te brengen. Ik heb snel contact met hem opgenomen. en ook mijn man terugkrijgen met zijn liefdesspreuk. En toen ik het meest wanhopig was, maakte hij geen misbruik van me. Je hebt een zeer goede dienst bewezen aan een persoon in nood. Ik weet niet hoe je het hebt gedaan, of hoe deze magie werkt, maar alles wat ik weet is, HET WERKT en mijn man keerde binnen 48 uur terug naar mij, zoals hij me had beloofd. en ik zal dr. Isikolo altijd dankbaar zijn. e-mail hem voor alle soorten hulp is zeer capabel en betrouwbaar voor hulp: isikolosolutionhome@gmail.com of je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  95. Vorig jaar verliet mijn verloofde me alleen omdat ik hem betrapte op vreemdgaan met een andere vrouw in zijn huis, sindsdien stopt hij met bellen, sms't me en komt zelfs naar mijn huis om naar me te vragen. Ik was zo boos en boos en ik had hulp nodig om mijn relatie te herschikken. Ik nam contact op met Doc en legde hem alles uit, nadat hij hem had uitgelegd wat ik moest doen en ik deed het, voerde hij een verzoeningsritueel uit om hem bij mij terug te brengen. Na 24 uur belde mijn vriend me en begon me te smeken om hem terug te accepteren. Als je je geliefde terug wilt, neem dan nu contact op met Doc (gethelp05@gmail.com of whatsapp: +2348147400259)

    BeantwoordenVerwijderen
  96. Mijn naam is Berliner Abdul. Ik ben zo blij vandaag voor de hulp die DR ogugu me heeft gegeven om mijn man terug te krijgen. Ik ben 6 jaar getrouwd en het was zo verschrikkelijk omdat mijn man me bedroog en een scheiding aanvroeg. Maar ik kwam DR ogugu tegen op internet, dat door veel mensen werd gepost. Ik besloot contact met hem op te nemen, legde hem mijn situatie uit en zocht toen zijn hulp, maar tot mijn grootste verbazing vertelde hij me dat hij me zou helpen met mijn zaak, want er is geen probleem zonder een oplossing. Hij vertelde me wat ik moest doen, en hij werkte voor mij, en mijn man keerde terug naar u zoals beloofd na 2 dagen. Hier vier ik het omdat mijn man weer thuis is en echt geniet van mijn huwelijk en wat een geweldig feest. Ik zal blijven spreken op internet vanwege DR. ogugu is echt een helper die God heeft gestuurd om ons allemaal te helpen. Ga nu naar DR ogugu. wanneer u geconfronteerd wordt met uitdagingen in uw relatieleven. E-mail: solutiontempledrogugu@mail.com of u kunt ook contact met hem opnemen via WhatsApp op +2347011196745

    BeantwoordenVerwijderen
  97. Lord Bubuza heeft het voor mij gedaan, zijn voorspellingen zijn 100% correct, hij is echt en kan wonderen verrichten met zijn spreuk. Ik ben overweldigd omdat ik zojuist 336.000, 000 miljoen euro heb gewonnen met een loterij-jackpotspel met het lotnummer dat heer Bubuza me heeft gegeven. Ik nam contact op met heer Bubuza voor hulp bij het winnen van een loterij via WhatsApp: +1 984 240 7211, hij vertelde me dat er een spreuk moest worden uitgesproken zodat hij mijn overwinning kon voorspellen, ik gaf zijn vereisten voor het uitspreken van de spreuk en na het uitspreken van de spreuk gaf hij de lotnummers en een website waar ik speelde en 336.000.000 euro won. Hoe kan ik deze man genoeg bedanken? Zijn betovering is echt en als een God op aarde. Bedankt dat je mijn leven hebt veranderd met je winnende lotnummers. Heb je ook hulp nodig om een loterij te winnen? neem contact op met lord Bubuza via WhatsApp: +1 507 400-072 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Loterijspellen zijn als een gewoonte voor mij vanwege heer Bubuza. Ik geloofde niet dat een spreukgebruiker een spreuk kon uitspreken en het juiste winnende lotnummer aan mensen kon geven en dat ze het loterijspel daadwerkelijk zouden winnen. Mijn leven is vandaag een getuigenis omdat ik 59.000.000 miljoen dollar heb gewonnen met de hulp van Lord Bubuza lotnummers. Ik nam contact op met heer Bubuza voor hulp bij het winnen van een loterij via WhatsApp: +1 507 400-0072, hij vertelde me dat er een spreuk moest worden uitgesproken zodat hij mijn winnende nummer kon onthullen, ik gaf zijn vereisten voor het uitspreken van de spreuk en daarna de spreuk uitsprekend die hij lotnummers gaf en een site waar ik speelde en 59.000.000 dollar won, hoe kan ik deze man genoeg bedanken? Zijn betovering is echt, hij is een God op aarde en ik raad iedereen aan die hulp nodig heeft om een loterij te winnen. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 507 400-0072 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  99. Ik zal voor altijd dank verschuldigd zijn aan de grote ARTS ISIKOLO voor het herstellen van mijn gebroken huwelijk. Mijn naam is Maria Arthur. Nadat mijn man me voor 3 maanden verliet voor zijn minnares. Ik geloofde nooit in spreuken totdat mijn vriend me aan hem voorstelde. In het begin was ik sceptisch over hem omdat ik veel hoorde over valse spreuken, maar ik zette mijn twijfels achter me, want ik was wanhopig om mijn man terug te krijgen en ik deed volgens wat hij me opdroeg te doen. Nu is mijn man terug, net binnen 48 uur nadat hij contact met hem heeft opgenomen. Ik leef weer gelukkig met mijn man na 6 maanden scheiding en ik zal niet rusten voordat hij over de hele wereld bekend is. Hij is ook gespecialiseerd in beschermingsspreuken, loterijspreuken, hoogtespreuken E.T.C. Maak nu contact met DOCTOR ISIKOLO, zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  100. Ik ben zo blij om mijn geweldige ervaring te delen met de machtige Dr Ilekhojie die me heeft geholpen mijn vriend terug te brengen. Ik en mijn partner hadden veel problemen en werden zo erger dat we uit elkaar gingen. Ik huilde mijn ogen uit totdat mijn vriend, die een perfecte relatie had, me vertelde hoe ze het deed en me voorstelde aan Dr Ilekhojie en hij vertelde me dat alles goed zou komen. Hij voerde een krachtige spreuk uit voor mij en mijn partner om te verzoenen en in precies drie dagen kwam Hugo terug en smeekte me om hem terug te nemen. We zijn nu gelukkiger en stabieler en Hugo is ten goede veranderd. Als u zich in een vergelijkbare situatie bevindt in uw huwelijk of relatie, neem dan contact op met Dr Ilekhojie via Whatsapp/Viber +2348147400259 of stuur hem een e-mail gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  101. DR ISIKOLO sprak een loterijspreuk voor mij uit en ik won 850.000 euro. Mijn naam is Kamile Tomas en ik dring er bij u op aan Lees mijn recensie en neem nu contact met hem op voor uw eigen loterij winnende nummers. Het is een zeer moeilijke situatie bij het spelen van de loterij en heb nooit gewonnen, of blijf een laag fonds winnen, niet tot 500 dollar, ik ben het slachtoffer geweest van zo'n moeilijk leven, het grootste fonds dat ik ooit heb gewonnen was 350 en ik heb gespeeld al bijna 8 jaar de loterij. dingen veranderen plotseling op het moment dat ik online een geheim tegenkwam, een getuigenis van een voodoo-dokter die mensen helpt bij alle soorten lotnummers. ik was niet gemakkelijk te overtuigen, maar ik besloot het te proberen. nu ben ik een trotse loterijwinnaar met de hulp van DR ISIKOLO, ik heb 8500.000 euro gewonnen en ik maak dit bekend aan iedereen die de hele dag heeft geprobeerd de loterij te winnen, geloof me dat dit de enige manier is om de loterij te winnen loterij. Dit is het echte geheim waar we allemaal naar op zoek waren, je kunt contact opnemen met Dr. Isikolo via zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of WhatsApp hem op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  102. Adviseren voor breuk, echtscheiding, gescheiden of een relatieprobleem

    Je hoeft niet te wachten tot ze bij je terugkomen, als je van ze houdt en zoveel om ze geeft, neem dan contact op met Dr. Sacre voor hulp om je geliefde of ex-geliefde terug te brengen die het uitmaakte, als je van ze houdt, dat wil zeggen geen egoïsme ze houden eerder van je misschien was het een klein misverstand dat een probleem in je relatie veroorzaakte, Dr Sacre bracht mijn ex-man terug en vandaag zijn we één grote gelukkige familie, hij houdt van koester onze familie hij is gestopt met vreemdgaan via Dr Sacre hulp , Dr Sacre is de beste spreukgebruiker om mee te praten, hij geeft je het beste advies en helpt je om je relatie met je partner te herstellen via de onderstaande details
    E-mailadres: sacretempleofpower@gmail.com
    WhatsApp of bel: +2349076034359
    Ik deel dit om anderen te helpen en heeft anderen hulp gekregen door hun getuigenis

    mevrouw Claudia Michalski

    BeantwoordenVerwijderen
  103. Mijn leven is vol geluk omdat DR ISIKOLO me gelukkig maakt. Mijn naam is Roxana Anda. Wat mij is overkomen, kan ik niet alleen voor mezelf houden, maar ook om de wereld te vertellen, zodat degenen die een probleem hebben met hun relatie of huwelijk hun geliefden terugkrijgen en weer gelukkig zijn. Ik en mijn minnaar hadden een aantal ernstige problemen die ertoe hebben geleid dat we uit elkaar gaan. sindsdien is mijn leven nooit meer hetzelfde geweest en heb ik alle methoden geprobeerd om hem terug te krijgen. maar ze waren gewoon verspilling van moeite en tijdverspilling. Maar op een dag tijdens mijn zoektocht op internet, kwam ik iemands getuigenis tegen over DR ISIKOLO. Ik neem contact met hem op en leg mijn probleem aan hem uit. Ik ben tot nu toe nog steeds erg verrast hoe hij mijn minnaar binnen 48 uur kon terugbrengen. Met dit geweldige wat er in mijn leven is gebeurd, besloot ik de hele wereld te vertellen over deze geweldige man genaamd DR ISIKOLO. als je hulp nodig hebt om je ex-geliefde/ex-man terug te brengen of als je je baby wilt hebben, neem dan zo vriendelijk contact met hem op via e-mail; E-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com of zijn WhatsApp/Viber hem op: +2348133261196. En ik beloof je dat je partner zeker bij je terug zal komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  104. Adviseren voor breuk, echtscheiding, gescheiden of een relatieprobleem

    Je hoeft niet te wachten tot ze bij je terugkomen, als je van ze houdt en zoveel om ze geeft, neem dan contact op met Dr. Sacre voor hulp om je geliefde of ex-geliefde terug te brengen die het uitmaakte, als je van ze houdt, dat wil zeggen geen egoïsme ze houden eerder van je misschien was het een klein misverstand dat een probleem in je relatie veroorzaakte, Dr Sacre bracht mijn ex-man terug en vandaag zijn we één grote gelukkige familie, hij houdt van koester onze familie hij is gestopt met vreemdgaan via Dr Sacre hulp , Dr Sacre is de beste spreukgebruiker om mee te praten, hij geeft je het beste advies en helpt je om je relatie met je partner te herstellen via de onderstaande details
    E-mailadres: sacretempleofpower@gmail.com
    WhatsApp of bel: +2349076034359
    Ik deel dit om anderen te helpen en heeft anderen geholpen door hun getuigenis

    mevrouw Claudia Michalski

    BeantwoordenVerwijderen
  105. DR AJAYI SPELL HOME GEZEGEND DOOR ZIJN GROTE VOORouders.

    Ben je homo of lesbienne en je partner heeft je verlaten, maar je houdt nog steeds van hem/haar en wil ze terug in je leven, Dr. Ajayi, de geweldige spreukgieter, is de juiste persoon voor de baan. Neem contact op met Viber of Whatsapp-nummer: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

    Heeft u een huwelijksprobleem?
    Heeft u problemen met justitie?
    Heb je problemen met je baas?
    Voel je je bedreigd door de mensen om je heen?
    Verspil je geld zonder het te beseffen?
    Heb je problemen om zwanger te worden?
    Wil je een loterijspreuk om veel te winnen?
    Wil je je toekomst weten?
    Stelt u uw echtgenoot niet tevreden?
    Je vriend heeft je net verlaten?
    Heeft u een gezondheidsprobleem en wilt u een oplossing?

    Neem contact op met Viber of Whatsapp-nummer: +2347084887094
    E-mail: drajayi1990@gmail.com voor al uw behoeften.
    * BESCHIKBAAR 24/7 van de dag.
    * Resultaten zijn 100% gegarandeerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  106. Mijn man en ik zijn nu ongeveer 7 jaar getrouwd. We waren gelukkig getrouwd met twee kinderen. 3 maanden geleden begon ik vreemd gedrag van hem op te merken en een paar weken later kwam ik erachter dat mijn man iemand ziet. Hij kwam laat thuis van zijn werk, hij gaf nauwelijks meer om mij of de kinderen. Soms gaat hij uit en komt hij zelfs 2-3 dagen niet thuis. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen, maar het mocht niet baten. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Toen ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een website tegen die suggereerde dat dr. Ilekhojie kan helpen bij het oplossen van huwelijksproblemen, het herstellen van verbroken relaties enzovoort. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij voerde een verzoeningsritueel voor mij uit. Twee dagen later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor het onrecht dat hij had gedaan en beloofde het nooit meer te doen. Sindsdien is alles weer normaal. Mijn familie en ik leven weer gelukkig samen. Allemaal dankzij Dr Ilekhojie. Ik raad je aan contact met hem op te nemen. Hij lost al uw huwelijks- of relatieproblemen op. WhatsApp-nummer: +2348147400259 E-mail; gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  107. Ik heb op dit moment niet veel te zeggen dan Dr. Ilekhojie te bedanken voor het redden van mij en mijn gezin uit armoede. Ik speel graag in de loterij, maar groots winnen is altijd het probleem voor mij. Ik zal nooit de dag vergeten dat ik in contact kwam met Dr. Ilekhojie wiens loterijspreuk me een winnaar van $ 880.000,00 duizend dollar maakte, gewoon door me zeker winnende nummers te geven binnen 3 dagen om de loterij te spelen nadat hij de loterijspreuk voor mij had voorbereid. Mijn financiële status is voorgoed veranderd en ik ben begonnen mijn droomleven te leiden na 5 jaar loterij te hebben gespeeld. Bedankt Dr. Ilekhojie, want ik ben erg dankbaar voor alles wat je voor mij en mijn familie hebt gedaan. Je kunt hem bellen of een bericht sturen via WhatsApp met +2348147400259 of E-mail: gethelp05@gmail.com voor meer informatie over Dr Ilekhojie

    BeantwoordenVerwijderen
  108. Ik was 16 jaar getrouwd met een liefhebbende moeder en vrouw. We hadden samen 2 kinderen die nu 11 en 13 zijn. Ik kwam weer in contact met een oude vriendin van de universiteit op Facebook en we begonnen een affaire en ik verliet mijn vrouw. De vrouw met wie ik een affaire had, is een geweldige vrouw en ik hou ook van haar en onze kinderen begonnen de situatie te accepteren en mijn vrouw is een beetje verder gegaan, maar niet verliefd op de man met wie ze omgaat. Ik dacht dat ik niet meer verliefd was op mijn vrouw en ik voelde me vreselijk over wat ik haar heb aangedaan - ze is een goede vrouw en ik weet niet wat me overkwam. Ik besloot om te proberen haar terug te krijgen en ik werd aanbevolen aan Dr. Ige Ajayi voor hulp om herenigd te worden met mijn vrouw en binnen 48 uur nadat ik contact had opgenomen met Dr. Ige Ajayi besloot mijn vrouw om dingen met mij uit te werken en nu hebben we zijn weer samen met onze kinderen en leven als één gelukkig gezin. Ik weet echt niet welke woorden ik moet gebruiken om te waarderen wat Dr. Ige Ajayi voor mij heeft gedaan, maar ik zal u bedanken, meneer, voor het herenigen van mij en mijn familie. Voor mensen in moeilijke tijden met hun huwelijk of relatie kunnen bij hem terecht. E-mail drigeajayi@gmail.com. Telefoon/Whatsapp +2348057393990

    BeantwoordenVerwijderen
  109. Uitstekende en geweldige service om je ex terug te krijgen. Voor wie het aangaat, mijn naam is Lana Johannes en ik waardeerde echt hoe The Great DR ISIKOLO zijn intuïtieve begeleiding en vaardigheden als levenscoach en zijn empathie gebruikte om mijn soulmate bij mij terug te brengen. Voor 100% van echte helderzienden, adviseur om je ex terug te brengen en al je algemene problemen of aandoeningen op te lossen. mijn partner verliet me vanwege eindeloze gevechten en ruzies en ik was er maandenlang kapot van en kreeg mijn geluk terug toen ik contact met hem opnam. De enige echte DR ISIKOLO The Great is de enige die u kan helpen. Hij heeft mijn probleem voor mij opgelost. Hij bracht mijn ex terug binnen 48 uur consult. Neem contact op met de grote Dr. Isikolo-e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen/Viberen op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  110. Ik deel dit getuigenis met partners die lijden in hun relaties omdat er een blijvende oplossing is. Mijn man verliet mij en onze 3 kinderen voor een andere vrouw voor 2 jaar. Ik probeerde sterk te zijn alleen voor mijn kinderen, maar ik kon de pijnen die mijn hart kwellen niet beheersen. Ik was gekwetst en verward. Ik had hulp nodig, dus ik deed wat onderzoek op het internet en kwam een site tegen waar ik zag dat Dr. Ilekhojie, een spreukgebruiker, kan helpen geliefden en gescheiden stellen terug te krijgen. Ik nam contact met hem op en hij deed namens ons een verzoeningsspreuk. Tot mijn verbazing kwam mijn man na precies drie dagen weer thuis. Zo hebben we ons weer verzoend en was er veel liefde, vreugde en vrede in de familie. U kunt ook contact opnemen met Dr Ilekhojie, een krachtige spell-caster voor oplossingen. E-mail (gethelp05@gmail.com) of rechtstreeks via Whats App: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  111. Ik ben hier om dit goede nieuws naar de hele wereld te sturen over hoe ik hulp kreeg van DR ISIKOLO, een geweldige spreukgebruiker voor loterijen die je zal helpen een loterijspreuk uit te spreken en je de rechtmatige nummers te geven om de loterij te winnen, ik heb niet geloof het, in het begin, maar toen het leven moeilijker werd, besloot ik het te proberen, ik geef zoveel geld uit aan tickets om er zeker van te zijn dat ik win. tot de dag dat ik DR ISIKOLO online ontmoette, waar zoveel mensen over praten dat hij erg goed is als het gaat om het uitspreken van loterijspreuken, ik was er niet zeker van, maar ik gaf het gewoon een proef, zie het was als een magie ik heb 674.000 euro gewonnen in de loterij met de nummers die hij me gaf. DR ISIKOLO is een echt betrouwbaar persoon waardig en betrouwbaar, ik deel dit met jullie die het zo moeilijk hebben gevonden om de loterij te winnen. Bedankt DR ISIKOLO die me heeft geholpen contact op te nemen met zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt ook WhatsApp/Viber hem op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  112. Mijn verloofde heeft me verlaten. Het begon met kleine misverstanden waarna hij me vertelde dat het goed zou zijn om een pauze te nemen, wat volgens mij een breuk werd. Hij zoekt me niet meer, hij blokkeerde mijn nummer en mensen zeiden dat ze hem met een andere vrouw zagen, dit bracht tranen in mijn ogen omdat we op het punt stonden te trouwen, ik zocht hulp toen ik Dr Ilekhojie tegenkwam die veel mensen heeft geholpen met relatie probleem. Ik sprak met hem over mijn situatie en hij beschreef me het proces om Collin terug te krijgen, ik volgde zijn instructies en vandaag ben ik blij omdat mijn man terugkwam na 3 maanden uiteenvallen en we zijn klaar om te trouwen in twee weken. Als je hulp nodig hebt voor een relatieprobleem, neem dan contact op met Dr Ilekhojie voor een blijvende oplossing. E-MAIL: gethelp05@gmail.com WhatsApp: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  113. Mijn relatie was als een hel. We vochten bijna elke dag vanwege de gewoonte van mijn vriend om vreemd te gaan. We hebben samen een kind, maar zijn gewoonte om vreemd te gaan, verbrak onze relatie. Ik was emotioneel diepbedroefd toen ik wist dat mijn vriend me bedroog, mijn vriend voelde mijn pijn en vertelde me hoe Lord Bubuza zijn betovering gebruikte om haar verbroken relatie te herstellen. Ik sprak met heer Bubuza voor hulp op SMS / bel: +1-507-400-0072 en hij zei dat mijn vriend terug zal komen smeken op zijn knieën na het uitspreken van zijn spreuk, ik deed wat hij opdroeg en 16 uur na het uitspreken van de spreuk kwam mijn vriendje huilend terug en me op zijn knieën smekend om hem te vergeven, de spreuk van heer Bubuza was zo snel en actief. Hij is gestopt met vreemdgaan en ik ben nu zo veilig bij hem. Heb je hulp nodig om je ex terug te winnen? Neem contact op met lord Bubuza via sms/bel: +1-507-400-0072 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  114. Mijn man verliet mij en mijn kinderen voor een oudere vrouw. Het was niet zo gemakkelijk voor mij.. Ik hou zoveel van mijn man en ik verloor de hoop niet en ik bleef bidden en God verhoorde eindelijk mijn gebeden... ik zocht online naar hulp om mij en mijn man terug te verenigen omdat ik dat zag vele getuigenissen van hoe Dr. Ilekhojie zoveel mensen online heeft geholpen en ik besloot hem een proef te geven … Ik nam contact met hem op en legde hem uit en hij verzekerde me dat mijn man nog steeds van me houdt en dat hij gemanipuleerd werd. Dus hielp hij me de mantel van de ogen van mijn man te verwijderen en hij was weer de oude en werd een verantwoordelijke vader en echtgenoot. Als je huis instort of als je problemen hebt met je partner, neem dan contact op met Dr. Ilekhojie Email: gethelp05@gmail.com of bel hem +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  115. Ik heb enkele getuigenissen gelezen over het casten van liefdesspreuken door Dr. Isikolo over hoe hij veel mensen heeft geholpen om hun ex-minnaars binnen 48 uur terug te brengen. Met vriendelijke groet, ik zat net te denken of dat echt was en of deze man echt zou kunnen helpen mijn geliefde terug te brengen van wie ik zoveel hou. Ik besloot contact met hem op te nemen omdat ik heel veel van mijn vriend hou en we een paar maanden uit elkaar zijn geweest. Ik heb hem echt zo gemist. Ik heb alle andere middelen geprobeerd om hem terug te krijgen, maar het lukte niet. Ik nam contact op met Dr. Isikolo en hij vertelde me dat mijn ex binnen 48 uur bij me terug zal komen zodra ik me aan de procedure heb gehouden over hoe alles wordt gedaan. Dr. Isikolo heeft hem vrijgelaten om te weten hoeveel ik van hem hield en hem wilde. En opende zijn ogen om te zien hoeveel we samen hebben. Mijn ex is nu weer terug naar mij. Terwijl ik dit getuigenis schrijf, ben ik het gelukkigste meisje op aarde en ik en mijn vriend leiden een gelukkig leven en onze liefde is nu sterker dan ooit. neem contact met hem op en hij zal je niet teleurstellen. ook. Zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  116. Mijn naam is Enora Lucas en ik ben zo blij om deze fantastische getuigenis van mij te delen. Mijn leven is in 48 uur volledig veranderd. Ik zie mezelf in de spiegel glimlachen. Ik heb voor het eerst in tijden vertrouwen in mezelf en mijn capaciteiten. Ik heb mijn vriend terug in mijn leven met de hulp van Dr Isikolo. Hij zei 48 uur nadat de spreuk was gemaakt sorry. Hij zei dat hij besefte dat hij nooit echt uit elkaar wilde gaan. Hij kon de emotionele bagage die ik de hele tijd bij me droeg niet aan. Hij zei dat hij dacht dat hij de negatieve invloed op mijn leven was en dat het het beste was om te vertrekken. Hij zei dat het moeilijk was dat ik de hele tijd over het verleden bleef praten. We hebben elkaar allebei vergeven. Ik ben erg blij om contact met u op te nemen en dit alles te laten gebeuren. Iedereen met een relatieprobleem kan contact opnemen met Dr. Isikolo via e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  117. Mijn verloofde heeft het vorige week uitgemaakt en ik was zo verdrietig, ik at niet en ik praatte met niemand, ik huilde veel, ik was zo depressief en gestrest dat ik in het ziekenhuis belandde vanwege alles de stress en depressie. Op een dag was ik online aan het zoeken naar liefdestips omdat ik veel van hem hou en veel om hem geef en ik wil gewoon dat we weer als stel samen zijn. Ik vond een machtige man, Ilekhojie genaamd, die hij zoveel relatieproblemen had opgelost ... dus ik nam contact met hem op en legde hem alles uit, toen vertelde Dr. Ilekhojie me dat hij binnen 48 uur bij me terug zou komen nadat hij me had geholpen met een verzoeningsspreuk. Het werkte perfect zoals hij beloofde en David keerde terug en begon te vragen of ik hem terug wilde nemen. Ik ben zo blij nu Dr Ilekhojie heeft gedaan wat hij beloofde. Neem contact op met Dr Ilekhohjie als zijn 100% gegarandeerd en effectief. E-mail hem op [gethelp05@gmail.com] WhatsApp +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  118. Mijn naam is Monalisa Landeka. Uit de overvloed van vreugde spreekt mijn hart lovend over DR ISIKOLO. Hij kwam me te hulp toen mijn leven maandenlang verwoest was. Mijn minnaar verliet me voor een andere dame en ik wist niet dat hij hersendood was en hypnotiserend. Ik deed alles wat ik kon om hem terug te laten keren naar mij, maar het mocht allemaal niet baten. Hij verliet de stad met de dame en ik heb nooit meer van hem gehoord of hem zelfs maar weer gezien. ik ging online op zoek naar hulp toen ik las hoe DR ISIKOLO andere vrouwen hielp die dezelfde problemen hadden. ik nam contact met hem op en hij vertelde me alles wat er moest gebeuren en ik voldeed. Zoals hij beloofde, werd de liefde en het geluk die ik met mijn partner deelde hersteld en werd hij gereinigd van de duistere charme die ze op hem hadden geplaatst en keerde hij na 48 uur terug naar mij. DR ISIKOLO is eerlijk in het helpen van mensen en hij kan u helpen als u vandaag besluit contact met hem op te nemen. Zijn e-mailcontact: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  119. Het zal u verbazen te weten dat alles wat zoveel mensen hebben getuigd over DR ISIKOLO niets anders is dan de waarheid. Mijn man verliet mij en mijn kinderen omdat we zoveel ruzies en ruzies hadden. Zijn mensen waren ook tegen mijn huwelijk met hem. Ik hield zoveel van hem en had grote hoop dat we samen een mooie toekomst zullen opbouwen. Ik heb 6 maanden gewacht en hij is nooit meer bij mij teruggekomen. Dus ik moest contact opnemen met DR ISIKOLO, die er alles aan deed om ons te herenigen en de liefde en het geluk te herstellen die we ooit deelden. Hij keerde na 48 uur terug naar ons huis, precies zoals DR ISIKOLO me verzekerde. Ook jij kunt deze geweldige hulp krijgen en leven om hem dankbaar te zijn, want hij stelt nooit iemand teleur. neem contact met hem op e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +234-8133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  120. Advies voor uiteenvallen, echtscheiding, gescheiden of een relatieprobleem

    Je hoeft niet te wachten tot ze bij je terugkomen, als je van ze houdt en zoveel om ze geeft, neem dan contact op met Dr. Sacre voor hulp om je geliefde of ex-geliefde terug te brengen die het uitmaakte, als je van ze houdt, dat wil zeggen geen egoïsme ze houden eerder van je misschien was het een klein misverstand dat een probleem in je relatie veroorzaakte, Dr Sacre bracht mijn ex-man terug en vandaag zijn we één grote gelukkige familie, hij houdt van koester onze familie hij is gestopt met vreemdgaan via Dr Sacre hulp , Dr Sacre is de beste spreukgebruiker om mee te praten, hij geeft je het beste advies en helpt je om je relatie met je partner te herstellen via de onderstaande details
    E-mailadres: sacretempleofpower@gmail.com
    WhatsApp of bel: +2349076034359
    Ik deel dit om anderen te helpen en heeft anderen hulp gekregen door hun getuigenis

    mevrouw Claudia Michalski

    BeantwoordenVerwijderen
  121. Ik speel al heel lang loterijspellen en ik heb nooit geluk gehad. Ik ontmoette een vriend bij wie ik klaagde over mijn onvermogen om een tastbaar bedrag te winnen en hij stelde me voor aan Dr Ilekhojie die hem hielp met een loterijspreuk en hij won $ 200.000. Ik heb via hem contact met hem opgenomen en hij verzekerde me dat ik veel zal winnen als hij de loterijspreuk voor mij uitvoert. Hij vroeg me om hem 48 uur te geven zodat hij alles zou krijgen wat nodig is voor mijn loterijspreuk, dus ik wachtte 48 uur en hij droeg me op om een kaartje te krijgen, afhankelijk van hoeveel mijn hart kiest. Ik kocht een powerball-ticket en werd miljonair toen de trekkingen kwamen. Nu heb ik genoeg geld om mijn bedrijf op te zetten nadat ik bijna dakloos was geworden. Bedankt Dr Ilekhojie, ik ben dankbaar. Ik laat zijn contactpersoon hier voor iedereen die geluk nodig heeft om te winnen. Bel hem +2348147400259 of e-mail (gethelp05@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  122. Ja, het is waar dat DR ISIKOLO overal de beste spreukgebruiker is. Mijn naam is Marie Lyons en ik was een klant voor DR ISIKOLO en ik moet je zeggen dat hij een echte spellcaster is. Toen ik contact opnam met deze spreukgieter, had mijn vriend me maandenlang verlaten en ik heb hem altijd bij me terug willen hebben. Ik ontmoette DR ISIKOLO om me ongeveer een maand geleden te helpen en ik heb opnieuw contact gemaakt met mijn vriend. Toen mijn ex-vriend me verliet, was het beroering voor mij dat ik mijn oudere zus op een bepaalde ochtend voor niets sloeg. Ik nam ook contact op met DR ISIKOLO via een getuigenis en hij zei me mezelf te kalmeren dat wat het probleem ook is, hij gezond is en klaar om iedereen te helpen die naar hem toe komt. Net na 2 dagen belde mijn ex me op en wilde afspreken. Ik stemde toe en trof voorbereidingen om hem te ontmoeten en hij vertelde me hoe hij zich schuldig had gevoeld voor wat hij deed en hij wilde me terug. Ik prees DR ISIKOLO voor zijn geweldige handwerk en ik zal hem aanbevelen aan iedereen die een spreukgebruiker nodig heeft. Neem contact met hem op om je te helpen en snel op zijn e-mail E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook WhatsAppen op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  123. Toen ik Dr Ilekhojie vond, had ik dringend behoefte om mijn ex-man terug te brengen. Hij verliet me voor een andere vrouw en ik bleef in het ongewisse. Het ging zo snel en ik had helemaal niets te zeggen over de situatie. Hij heeft me net gedumpt na 6 jaar huwelijk zonder uitleg. Ik neem contact op met Dr Ilekhojie via zijn e-mail en hij voerde een verzoeningsspreuk uit om ons te helpen weer bij elkaar te komen. In minder dan 48 uur nadat hij deze spreuk had gedaan, begon mijn man me te bellen en voelde hij zich vreselijk voor wat hij me net had aangedaan. Hij zei dat ik de belangrijkste persoon in zijn leven was en dat weet hij nu. Onze relatie is nu sterk en stabiel. Dank u meneer voor het werk dat u voor mij heeft gedaan. U bent door God gezonden om gebroken huwelijken en relaties te herstellen. Ik beveel Dr Ilekhojie ten zeerste aan aan iedereen die hulp nodig heeft. Zijn e-mail: gethelp05@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  124. Ik ben een gepensioneerde bouwmanager, mijn naam is John Wallman. Na mijn pensionering begon ik het lottospel te spelen, maar winnen werd een probleem. Ik begon online onderzoek te doen toen ik zag hoe mensen getuigden over heer Bubuza, een geweldige spreukgebruiker die zo velen heeft geholpen het lottospel te winnen met zijn spreuk. Ik nam contact met hem op en vertelde hem hoe ongelukkig ik was met mijn lottospellen. Lord Bubuza zei dat hij me zou helpen het loterijspel te winnen door een spreuk uit te spreken en de juiste winnende nummers voor de loterij aan mij te onthullen, ik deed wat hij opdroeg en de spreuk werd uitgesproken. Hij gaf me de lotnummers en instrueerde me om het spel te spelen. Het was als een droom toen ik een melding kreeg van de nationale loterij-app over mijn overwinning, ik belde de telefoonnummers van de loterij en ze bevestigden me dat ik £ 1.000.000 pond had gewonnen. Ik kon mijn vreugdetranen gewoon niet bedwingen omdat ik het lottospel al heel lang zonder geluk heb betaald, maar nadat ik met het nummer Lord Bubuza me had gespeeld, werd ik miljonair. Allemaal dankzij heer Bubuza, hij is een geweldige betoveraar en getuigen over u is mijn kleine manier om u te waarderen, mijnheer. Zijn info: WhatsApp: +1 951 442 2214 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

    BeantwoordenVerwijderen
  125. Mijn naam is Lydia Milinkovic. Toen mijn man me verliet, was ik getraumatiseerd en diepbedroefd en kon ik mezelf maandenlang niet pakken. Ik heb er alles aan gedaan om hem terug te krijgen, maar tevergeefs. Ik vertrok naar een andere stad in de hoop dat ik helemaal opnieuw kon beginnen. Ik kwam in contact met een andere man met wie ik mijn best deed om bij hen te zijn, maar het lukte niet omdat ik niet van hem kon houden. Ik wist dat ik nog steeds van mijn man hield en dat ik mijn man terug wilde. Dus begon ik op zoek naar hulp en toen vond ik DR ISIKOLO vanuit verschillende gezichtspunten die ik over hem las. We raakten aan de praat en ik liet hem alles begrijpen wat ik moest weten en ik geloofde in hem en voldeed aan de procedure. Hij werkte voor mij en herstelde de liefde en verbinding tussen mij en mijn man en net na 48 uur, zoals hij beloofde, zocht mijn man naar mij en we raakten aan de praat en hij kwam naar beneden om me te zien waar ik ben en we verzonnen dingen en werden weer gelukkig samen. DR ISIKOLO is betrouwbaar en hij kan u ook helpen als u voor iets contact met hem opneemt. Stuur hem een ​​sms via WhatsApp +2348133261196 of e-mail hem via: isikolosolutionhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  126. BEDANKT, DR ISIKOLO, DIE OP MIJN SLECHTSTE MOMENTEN OM MIJN REDDING KOMT.
    Mijn naam is Dora Badila. Mijn man en ik hebben de afgelopen 6 maanden met huwelijksproblemen geworsteld en ik wist niet dat het gezin het brein was achter de problemen die we ooit hadden. De problemen escaleerden en hij verliet uiteindelijk het huis. Ik was alleen met mijn dochter en het leven was ellendig zonder hem aan mijn zijde. Ik deed alles wat ik kon om de problemen te beëindigen, maar het mocht niet baten. Dus moest ik hulp zoeken, wat me ertoe bracht contact op te nemen met DR ISIKOLO. Net zoals ik altijd heb gewild, hoorde hij mijn kreet en kwam hij me te hulp. Hij loste de problemen op die we hadden en mijn man en ik kwamen weer bij elkaar en het verbaast me nog steeds als ik het resultaat in 2 dagen krijg, zoals hij beloofde. Als je problemen hebt met je partner, neem dan nu contact met hem op en hij zal jou ook niet teleurstellen omdat hij vertrouwd en betrouwbaar is. e-mail hem: isikolosolutionhome@gmail.com of sms hem via WhatsApp: +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  127. Ik heb nooit geweten dat er een grote mogelijkheid voor mij was om mijn man terug te krijgen tot ik DR ISIKOLO ontmoette. het was heel zwaar voor me toen mijn vriend me verliet voor een andere dame. Ik was er kapot van en kon mezelf niet terugkrijgen. Zijn vrienden en familie deden er alles aan om ons te herenigen, maar het mislukte. Ik was een paar maanden alleen en zag mezelf niet van een ander houden. Dus ik moest hulp zoeken bij DR ISIKOLO, die me het voorrecht gaf om ervoor te zorgen dat mijn hartenwensen werden vervuld. Hij heeft ons herenigd en de liefde en het geluk waren hersteld en we zijn weer geweldig samen. Zijn woorden zijn voor hem bindend en hij faalt nooit wanneer hij iemand belooft 48 uur het resultaat te krijgen, wat me verbaasde toen mijn eigen resultaat zich manifesteerde. Doe geen moeite om ergens anders hulp te zoeken. Neem nu contact met hem op. Zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of sms hem via WhatsApp: +234-8133261196.

    BeantwoordenVerwijderen