vrijdag 30 september 2016

Mooie spullenwinkel aan het Noordeinde: Couqou

Zo leuk! Vriendinnen beginnen me tips door te sturen van nieuwe winkeltjes of lunchtentjes in Den Haag voor de blog. Thanks ladies! Super dat jullie meedenken!
Zo kreeg ik vanmorgen een berichtje doorgestuurd over Couqou. Een nieuw winkeltje, een beetje verstopt in een steegje van het Noordeinde op nr 59. Gelukkig hebben ze een groot bord op de stoep staan, zodat je ze wel vindt. Ik moest toch in de buurt zijn, dus ik fietste er direct even naar toe. En binnen een paar uur heeft de tip dus z'n weg naar deze blog gevonden. Hihi ;-)

Couqou verkoopt een super selectie mooie spullen. Meubels van de man van de eigenaresse. Leren tassen van haar schoonvader. Wat je noemt een familiebedrijf!
De mooie lamp van Tjalle en Jasper die ik van mijn schoonouders kreeg voor mijn 40e verjaardag (op de foto boven de tafel) blijkt ook van haar man. Verder verkoopt Couqou een beperkte maar mooie collectie kleding en sieraden die ook nog eens prima betaalbaar is. Ook even langsfietsen dus!

Studio Mojo, Gewinkeld in Den Haag, Winkelen in Den Haag, Shoppen in Den Haag, Den Haag, couqou, Tjalle en Jasper,

Studio Mojo, Gewinkeld in Den Haag, Winkelen in Den Haag, Shoppen in Den Haag, Den Haag, couqou, Tjalle en Jasper, Noordeinde Den Haag
En deze leren shopper komt op mijn verlangenlijstje



Geen opmerkingen:

Een reactie posten