zondag 1 oktober 2017

Pica Pau wauw!!

Ieder keer als er op Instagram een dier van Pica Pau langskomt, zoeft mijn vinger naar de 'like-knop'. Wat een toffe ontwerpen! Maar helaas... alleen in het Spaans. Nu laat ik mij daar niet altijd door weerhouden (weten jullie nog de breipatronen van de poppenkleertjes in het Noors ;-), maar om de een of andere reden was ik deze keer terughoudend. Misschien omdat ik al aanvoelde dat het nooit lang kon duren voordat er een uitgever zo commercieel was om een Engelse editie uit te brengen.
 
En inderdaad: een paar weken geleden zag ik een berichtje dat er een boek in het Engels te bestellen was (met een directe link naar de digitale versie en de papieren editie bij uitkomen in de bus). Ik wist niet hoe snel ik mijn credit card moest opzoeken. 
 
Zelfs na een paar weken staat de score al op 4: een beer, een cheetah, de eenhoorn (dat was een verzoeknummertje) en een papegaaiduiker (daar moest de vertaalhulp even aan te pas komen). En ik heb zo'n idee dat het niet bij deze 4 gaat blijven ;-)   
 
Het boek is te bestellen via amigurimipattern.net of vanaf 1 november bij Bol.com. Of wil je dat ik er één voor je maak. Laat het me dan even weten!  
 
 
8 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Ja, het is een hele getalenteerde dame van Pica Pau!

   Verwijderen
 2. Ja, deze beestjes zijn uniek maar heel uitnodigend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat ik pas kan stoppen als ik ze alle 20 gemaakt heb 🙈

   Verwijderen
 3. Wat zien jouw Pica Pau dieren er allemaal mooi uit. Echt een feestje om naar te kijken en vast ook om ze te haken.

  Veel haakplezier met het volgende beestje, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! En daar ben ik stiekem natuurlijk al aan begonnen... ;-)

   Verwijderen