zondag 28 mei 2017

Brei-design op Etsy: baby-/ kinderbroekje

Lange tijd was ik jaloers op mensen die precies wisten wat ze wilden. Op 6-jarige leeftijd verkondigden ze dat ze dokter of bloemist wilden worden, volgden een passende opleiding en werden waar ze jarenlang van droomde. O wat was ik jaloers!
  
Maar sinds een tijdje hoor ook ik bij deze, in mijn ogen, happy few: ook ik weet wat ik wil. Ik wil ontwerpen en maken! Zo, dat is eruit ;-) 
Op het werk doe ik dat, zonder het zelf helemaal door te hebben, eigenlijk al een poosje: ik design veranderingen of oplossingen. En thuis design ik al jaren mijn interieur en hier en daar een meubel. Maar sinds een paar jaar ontwerp en maak ik ook haak- en breipatronen.

Tot nu toe deelde ik deze patronen gratis op mijn blog. En dat wil ik ook zeker blijven doen. Maar o wat zou ik ook graag een boterhammetje verdienen met mijn maaksels.
Deze week is daarom een nieuwe mijlpaal: mijn eerste brei-ontwerp staat te koop in mijn Etsy shop! Het is een baby-/ kinderbroekje met een ingebreid ruitpatroon. Het ziet er ingewikkelder uit dan het is en met een beetje brei-ervaring is het prima te doen.
Ik ben zo benieuwd of iemand geld wil betalen voor mijn ontwerp!

Het patroon is in het Nederlands en beschrijft het broekje in 4 maten: 3-6 mnd, 6-12 mnd, 1-2 jaar en 2-3 jaar. Heerlijk natuurlijk met dit mooie weer maar ook super lief met een maillotje eronder op de koudere dagen. Je vindt het patroon HIER 

baby, Blog, bloomer, breien, breipatroon, broekje, Etsy, Gemaakt, kind, knitting, Shop, shorts, Studio Mojo,

baby, Blog, bloomer, breien, breipatroon, broekje, Etsy, Gemaakt, kind, knitting, Shop, shorts, Studio Mojo,

4 opmerkingen:

 1. Ik wens je heel veel succes met de verkoop van je eigen patronen! Ze zijn zéker de moeite waard!
  Dit broekje is superschattig trouwens, dus dat succes zal niet lang uitblijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ojeetje, sjonge, wat een lief broekje! Iedere keer weer van die keischattige dingen op je blog en nu dus in de winkel. Ik weet zeker dat mensen heel blij worden van jouw ontwerpen, veel succes met de shop!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop inderdaad dat ze er net zo blij van worden als ik... HEEEEEL blij dus ;-)

   Verwijderen